Schoolreis Play In Utrecht - schooltours.nl
Play-in-concept design-presentatie-V2

Play In Utrecht

Met Kids-in, Jump-in en Climb-in in één pand is er voor iedereen iets leuks te beleven! Deze combinatie is de ideale bestemming voor jullie schoolreis!

Daag jezelf uit op de spectaculaire trampolines bij Jump-in, één van de grootste trampolineparken van Europa. Je vindt er de nieuwste en beste trampolines met alle onderdelen die je je maar kunt wensen…. en meer: geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane, we hebben het allemaal. Hier moet je gewoon gesprongen hebben!!!  Jump-in is toegankelijk vanaf 7 jaar

Bij Kids-in genieten kinderen uren in de bijzondere speeltuin met een onderwater thema. Glij door de haaienbek, speel tussen de vissen, beklim de onderwatervulkaan en nog veel meer! Voor de kleintjes is er een overzichtelijke peuterhoek. Kids-in is geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Of wat dacht je van een klimsessie op de spannende klimwanden van Climb-in? Climb-in is fun en veilig! Je hebt geen klimervaring nodig door een innovatief zekeringssysteem, daardoor is Climb-in geschikt voor personen van vrijwel alle leeftijden (4 tot 80 jaar oud). Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide.

Op schoolreisje naar Play-Inn? Neem voor de mogelijkheden en meer informatie op met ons team van Schooltours.nl.

Zie ook: Schoolreis naar Recreatieoord Binnenmaas

09.00 – 15.00

Inbegrepen: Busreis – entree

Bekijk een van onze reizen