Wintersport georganiseerde groepsreizen - schooltours.nl

Wintersport georganiseerde groepsreizen

Wilt u uw leerlingen of uzelf en uw medestudenten belonen met een leuke reis? Organiseer dan een wintersportreis! Schooltours.nl kan u helpen door alle werkzaamheden uit handen te nemen en u te adviseren over wintersport georganiseerde groepsreizen. Wij organiseren een reis naar uw wensen tot in de puntjes verzorgd.

Samen met zijn allen skiën en lekker borrelen met glühwein. Schooltours.nl kan u helpen door alle werkzaamheden uit handen te nemen. Wij organiseren een reis naar uw wensen van A tot Z. Schooltouts.nl organiseert als onderdeel van Verschoor Reizen allerlei soorten uitjes. Met ons jonge wagenpark en onze ervaren medewerkers kunnen wij een tot in de puntjes geregeld uitje garanderen. Schooltours.nl heeft contact met allerlei partners in zowel binnen als buitenland. Wij kunnen u dan ook een speciale ervaring bieden van de gekozen bestemming.

Mogelijkheden

Tijdens een wintersportreis kunt u allerlei verschillende activiteiten organiseren buiten het skiën en après-skiën om. Wij bieden een aantal vaste planningen voor wintersport georganiseerde groepsreizen. Als u het niet geheel eens bent met deze planning, kunnen wij deze zo aanpassen naar uw wensen. Wanneer u zelf al een idee heeft voor een bestemming en activiteiten, kunnen wij aan de hand daarvan een planning maken. Verschoor events heeft veel contacten in het buitenland waaronder de wintersport gebieden. Denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en nog veel meer. Ook kunnen wij een leuke reis verzorgen in eigen land. Qua activiteiten raden wij het aan om teambuiling activiteiten te doen. Dit is erg leuk en banden worden vaak sterker op een leuke manier! Schooltours.nl zorgt er voor dat het uitje voldoet aan uw wensen. Alle combinaties zijn mogelijk en eigen ideeën ook. Laat het ons weten!

Interesse

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over een van onze wintersport georganiseerde groepsreizen, kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u dit doen wanneer u nog vragen heeft of benieuwd bent naar verder informatie. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.