Een wintersport schoolreis boekt u bij Schooltours.nl - schooltours.nl

Wintersport schoolreis

Wilt u uw leerlingen meenemen op een leuk uitje? Dan is een wintersport schoolreis een leuk idee! Beloon uw leerlingen met een leuke dag of dagen in de sneeuw. In ons assortiment kunt u bij vrijwel ieder budget een geschikte wintersport schoolreis vinden. Deze zijn zowel in het binnen- als het buitenland.

Schooltours is een dochteronderneming van Verschoor Reizen. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring, kwaliteit en vakmanschap garanderen. Op de pagina ‘ons aanbod’ kunt u onze standaard arrangementen bekijken. Uiteraard kunnen wij ook een arrangement op maat voor u maken. Als u zelf al een idee in gedachten had, kunt u contact met ons opnemen. Dan kunnen wij u snel vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Neem ook contact met ons op, als u alle mogelijkheden  voor wintersport schoolreis wilt ontvangen.

Onze werkwijze

Gaat u een wintersport schoolreis boeken bij Schooltours? Dan willen wij een reis organiseren die aan zoveel mogelijk wensen voldoet. Na het allereerste contact zullen wij een globaal programma opstellen en een accommodatie hierbij zoeken. Als wij ons voorstel rond hebben, zullen wij dit aan u voorleggen. Nadat ons voorstel is goedgekeurd, zullen wij de gehele reis boeken.

Binnen enkele tijd ontvangt u dan een voorfactuur, hierin vermelden wij de aanbetaling, restbetaling en de termijnen. De reserveringsbevestigingen en vouchers neemt uw chauffeur mee. Zo hoeft u enkel op de leerlingen te letten en regelen wij de organisatie.

Gegarandeerd een goed georganiseerde schoolreis

Als u een wintersport schoolreis heeft geboekt bij Schooltours, kunt u er vanuit gaan dat wij alles tot in de puntjes hebben geregeld. Als u een meerdaagse wintersport schoolreis heeft geboekt, zorgen wij dat de verblijfsgegevens en kamerindelingen bij alle partijen bekend zijn. Zo kunnen wij onnodige wachttijden tijdens het inchecken voorkomen. U mag er bij Schooltours ook altijd op rekenen dat wij een goed beoordeelde verblijfsplaats regelen met douche, wc en ontbijt.

Tot slot hebben wij nog een aantal belangrijke aandachtspunten. Alle reizigers zijn verplicht een geldige identiteitskaart of een geldig paspoort bij zich te hebben. Ook raden wij de passagiers aan een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. In veel gevallen is dit al vanuit de school geregeld, dus check dit voordat u op reis gaat. Voor meer informatie of vragen, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren.