Na de zomervakantie komt... een schoolreis! - schooltours.nl

Na de zomervakantie komt… een schoolreis!

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Dit betekent dat het weer tijd is om na te denken over de schoolreisjes en werkweken voor dit schooljaar. Wij weten dat er net na de vakantie wel meer te doen is dan het organiseren van een schoolreis, daarom nemen wij graag deze taak uit handen. Wij hebben een aantal schoolreisjes en werkweken voor u op een rijtje gezet.

Duinoord:
Duinoord is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven: van GPS-tocht tot spectaculair klimbos, van tokkelbaan tot springkussens en van voetbalveldjes tot quadbaan. Tijdens uw schoolreis naar Duinoord ontdekt u het All-in concept! Dat betekent dat u van tevoren weet wat de hele dag u gaat kosten. Hier zijn eten, drinken en spelen de hele dag onbeperkt bij inbegrepen.

Amsterdam Dungeon:
Bezoek samen met uw leerlingen The Amsterdam Dungeon, vlakbij de Dam. Een ‘must-see’ attractie in Amsterdam waarbij de schoolboeken even weggelegd worden en een echte geschiedenis les tot leven zal komen. Een bezoek zorgt voor ontelbare verrassingen en de shows geven je gegarandeerd een ervaring waarin je om het hardst zult schreeuwen van het lachen.

De bekende attractieparken zijn natuurlijk ook altijd een ideale en leuke bestemming voor een schoolreis. Denk hierbij aan de Efteling, Walibi, Duinrell, Julianatoren, Hellendoorn of Toverland. Ook een bezoekje aan de dierentuin is voor uw leerlingen een geschikt uitje. U kunt kiezen voor Blijdorp, dichtbij huis. Maar ook Burger’s Zoo, Ouwehands of het Dolfinarium zijn zeker een bezoekje waard.

Actieve werkweek naar Sardinië:
Sardinië is het ideale decor voor een actieve werkweek of een culturele werkweek. Het eiland is een zeer aantrekkelijke bestemmingen met prachtige landschappen, indrukwekkende steden en prachtige kustlijnen. Tijdens een werkweek kan er kennis gemaakt worden met verschillende (water)sporten die onder leiding van een ervaren instructeur beoefend kunnen worden.

 

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met ons team!