Schoolreizen 2018 - download de tarieven voor het leukste en educatieve schoolreisje

Schoolreizen 2018

Schoolreizen en Studiereizen 2018

De schoolreis tarieven voor 2018 zijn weer aan u toegestuurd. Schooltours.nl heeft een selectie van alle mogelijkheden verstuurd per post. Natuurlijk zijn er veel meer schoolreis bestemmingen. In 2017 mochten wij veel schoolreizen, studiereizen en werkweken verzorgen. Ons team adviseert u vooral op maat. Dat zorgt voor flexibiliteit en scherpe tarieven. Informeer bericht naar onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op of vraag meteen een offerte aan.

Een schoolreis of werkweek organiseren is niet zo moeilijk! Wel is het moeilijk om te bepalen wanneer u het budget nu het juiste besteed. Kiest u voor kwaliteit of prijs? Vooral in 2017 merkte wij grote verschillen in keuzes die gemaakt worden. Bedenk dan echter wel dat u mede verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw leerlingen. Goede en vooral jonge touringcars, dragen bij aan de veiligheid voor het vervoer van uw leerlingen! Ontdek het wagenpark van het 95-jarig familiebedrijf van Verschoor Reizen. Alle touringcars zijn voorzien van de nieuwste veiligheidseisen en u wordt gereden door vakbekwame chauffeurs die ook nog eens gastvrij zijn! Wel zo prettig tijdens een leuke schoolreis of werkweek vindt u niet?

Het selectie wat wij voor u kunnen presenteren is terug te vinden in de “mailing” deze kaart met tarieven is u toegestuurd begin januari 2018. U kunt deze tarieven downloaden via deze link: Download de schoolreis tarieven 2018

Naast de mailing zijn natuurlijk ook alle andere schoolreizen boekbaar. Op de website en in op deze tarieven lijst wordt slechts een selectie gepresenteerd. Neem gerust contact op met ons team want wij helpen u graag verder. Wat vooral opvallend is zijn de volgende bestemmingen.

A’DAM LOOK-OUT; is een observatie-dek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over onze hoofdstad, Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst. Lees meer over deze schoolreis….

Avonturenboerderij Molenwaard; Op 1 april 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren. Ontmoet Fien & Teun op het park en geniet van hun swingende shows. Ontdek de Hollandse natuur met diverse boerderijdieren, zoals knorrende varkens, kakelende kippen en wollige schapen.  Lees meer over deze schoolreis… 

Studiereis naar Praag; De stad Praag is al lang een geliefde bestemming voor reisgezelschappen. In deze “Gouden Stad” aan de rivier de Moldau is gewoon erg veel te zien, maar ook te beleven. Praag is immers met zijn meer dan honderd torens één van de meest monumentale Europese hoofdsteden. Lees meer over deze studiereis….

Attractieparken; natuurlijk kun je ook het hele jaar door diverse attractieparken met ons bezoeken! Ga mee naar de Efteling, Walibi of een schoolreis naar Disneyland® Parijs? Studiereizen; organiseren wij door heel Europa naar bekende steden als Londen, Parijs of Berlijn, maar ook naar onbekende mogelijkheden. Informeer gerust bij ons team voor uitgebreide of juist specifieke informatie voor uw schoolreis, studiereis of werkweek bestemming!

Wij hopen dat wij u ook dit jaar weer kunnen inspireren. Neem contact op met ons team voor uitgebreide informatie.