We kunnen weer op schoolreis!! - schooltours.nl

We kunnen weer op schoolreis!!

We kunnen weer op schoolreis!!

Versoepelingen per 19 meiHet bezoeken van veel schoolreisbestemmingen (zoals attractieparken, natuurparken, dierentuinen etc.) is weer mogelijk. Tevens zijn kinderen tot en met 12 jaar in de parken uitgezonderd van de meeste coronaregels. Deze versoepelingen geven veel vragen over de schoolreizen.

Kan een schoolreis / schoolkamp nou wel of niet?
Het antwoord op die vraag is: ja! Reizen per touringcar van a naar b is mogelijk, ook met meerdere klassen aan boord. Immers, de beperkingen die in scholen gelden, gelden niet in de bus. Daar gelden de regels uit de noodwet.

Veilig en verantwoord op schoolreis met Verschoor Reizen

Eerder hebben wij al eens vermeld dat al onze touringcars een speciaal luchtfiltersysteem hebben welke schone lucht o.a. 65-100 keer per uur ververst. Nu zijn al deze aircosystemen goedgekeurd, zo hebben ze een antivirale werking voor een geringer infectiegevaar!

Hoe werkt de luchtcirculatie in een touringcar?
In de touringcars bestaat de luchtkwaliteit uit 80-85% verse lucht en de rest is recirculatie lucht. Door het klimaatsysteem wordt de lucht 65 tot 100 keer per uur ververst. De verse lucht instroom is van bovenaf en verdwijnt via de roosters in het middenpad naar de kofferruimte, waar het wordt afgevoerd naar buiten. De toevoer is per passagier te bepalen met de servicesets onder de handbagagevakken.

Kerncijfers van de lucht in de bus:
* 80-85% verse lucht en rest recirculatie
* 65-100 keer per uur ververst!!
* Instroming lucht vanaf boven en via roosters in middenpad naar kofferruimte.
* Afvoer via de kofferruimte (hoog > laag circulatie)

Voor meer informatie en/of de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team!