Wijs op Schoolreis checklist - Schooltours.nl

Wijs op schoolreis!

Wijs op schoolreis!

We gaan de grens over en onze touringcar wordt bij de douane van de weg gehaald voor een random controle. ‘Heeft iedereen een paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij zich?’ Iedereen haalt trots het identiteitsbewijs uit de tas, maar heeft iedereen ook een toestemmingsverklaring van de ouders/verzorgers?

Wist u dat elke minderjarige een verklaring van zijn of haar ouders/verzorgers dient te kunnen voorleggen aan de Koninklijke Marechaussee? In deze verklaring moet vermeld staan dat de ouders/verzorgers een begeleider toestemming geven om de minderjarige mee naar het Buitenland te nemen.

Een schoolreisje of werkweek organiseren doe je niet één, twee, drie. Alle leerlingen/studenten kijken er het hele jaar naar uit en hebben hoge verwachtingen. Wat zij niet weten is dat er een heleboel komt kijken bij de organisatie hiervan. We willen natuurlijk allemaal zo georganiseerd mogelijk op weg en zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Heeft u wel eens gedacht aan een lijst met medicijnen of medische bijzonderheden? Of een lijst met telefoonnummers van alle ouders/verzorgers?

Om u te voorzien van een goede reis hebben wij een checklist opgesteld. Deze checklist houdt rekening met alles wat u beslist nodig heeft tijdens uw reis. Gaat u op werkweek naar Barcelona, PraagToscane, Parijs, Londen, Berlijn of de Ardennen? Dan komt deze checklist goed van pas. Na het invullen van deze checklist kunt u onbezorgd op reis en geniet iedereen van een geweldige schoolreis of studiereis. Download hier de Checklist.

Voor u het weet staat het einde van het schooljaar alweer voor de deur en moet er nog een schoolreisje of studiereis georganiseerd worden. Bent u nog opzoek naar inspiratie voor een leuke studiereis of schoolreis?  Wij helpen u graag! Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod. Staat het reisje wat u zoekt er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op.