Schoolreisje thema park Plopsa Coo - schooltours.nl
banner

Schoolreisje Plopsa Coo

Beleef een leuke schoolreis in één van de leuke Plopsaparken, bijvoorbeeld een schoolreisje naar Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. Leuke attracties die een waterval vol avontuur garanderen. Voor de kleine passagiers een belevenis die ze niet snel zullen vergeten. Ontdek ook het gratis educatieve natuurproject. Zo wordt uw schoolreisje een leerzame belevenis.

Meer schoolreisjes naar Plopsaland:

Schoolreisje Plopsa Indoor Hasselt
Schoolreisje Plopsaland de Panne
Schoolreisje Plopsa Indoor Coevorden

Klaar voor een waterval vol avontuur?

Kom op schoolreis naar Plopsa Coo en laat je overdonderen door spannende attracties in de schitterende Belgische Ardennen! Uw leerlingen zweven naar ongekende hoogtes met de Mega Mindy Flyer, dwalen rond in het geheimzinnige Labyrinth en trotseren als een echte Viking woeste golven in Vicky The Ride! De allerkleinsten genieten dan weer  van een ommetje op de rug van de Konijntjes of een rondje op de nostalgische Carrousel. Stap in de stoeltjeslift en geniet van de beroemde watervallen en de prachtige natuur. In Plopsa Coo worden uw leerlingen overspoeld door een waterval van avontuur!

Gratis educatief project: Natuurklas

Hoe hoog zijn de bekende Watervallen van Coo? Hoe zijn deze Watervallen ontstaan? Welke dieren leven in de Ardennen? Tijdens dit educatieve project vertelt de gids jullie er graag alles over. Download hier het gratis voorbereidingspakket. De ideale voorbereiding op de schooluitstap!

09.00 – 17.00

Inbegrepen: Busreis – entree

Bekijk een van onze reizen