Schoolreis Aviodrome

Aviodrome Lelystad Airport

Bezoek tijdens een schoolreisje het Aviodrome in Lelystad. Leuk en leerzaam voor uw leerlingen. Een schoolreisje waarbij je alles leert over vliegtuigen en de luchtvaart. Een schoolreis met beslist een unieke ervaring! Informeer naar de mogelijkheden voor eventuele uitbreidingen of combinaties.

Bekijk ook onze schoolreis naar de Ark van Noach.

Dé leukste vliegbestemming van Nederland! Bij Aviodrome Lelystad Airport stijgt je plezier en beleving gegarandeerd naar grote hoogte. In deze leukste vliegbestemming van Nederland beleef je honderd luchtvaartjaren van begin tot eind. Je vind er een schat aan unieke, originele vliegtuigen en je mag natuurlijk ook een vliegtuig induiken en het gehele toestel van top tot teen bekijken. Aviodrome biedt een uniek kijkje in de vlieghistorie.

Leuk én leerzaam: in het museum van 6.000 m² leer je alles over de ontwikkeling van vliegtuigen, van het toestel van de gebroeders Wright tot een Boeing 747. Wil je weten hoe het voelt om een piloot of stewardess te zijn? In deze Boeing 747 mag je alle ruimtes bekijken waar je normaal niet mag komen zoals de keuken, business class én het vrachtruim. Test in het vliegtuiglaboratorium zelf diverse vliegtuigvleugels en ontdek hoe een vliegtuig in de lucht blijft hangen. Even onderuit zakken? In het filmtheater kun je een leuke en leerzame film over de luchtvaart bekijken op het grootste filmdoek van Nederland!

Pas op! Passerende vliegtuigen. Een kijkje in de historie van luchthaven Schiphol? Op het terrein van Aviodrome is het stationsgebouw van Schiphol uit 1928 op ware grootte nagebouwd. Hier kun je ook een rondvlucht of (kinder)proefvliegles boeken.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Aviodrome Lelystad Airport

Doorgaans geopend van dinsdag tot en met zondag. Uitgezonderd feestdagen.

Bekijk een van onze reizen