Ballorig speelparadijzen Nederland - schooltours.nl
banner

Ballorig

Leuke en speelse schoolreis naar Ballorig. Ballorig beschikt over 29 verschillende vestigingen in Nederland, gegarandeerd een schoolreis bestemming bij jou in de buurt. Dit overdekte speelparadijs is geschikt voor een schoolreisje voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Met een eindeloze fantasie kunnen de kinderen urenlang speelplezier hebben bij Ballorig.

Bekijk ook een schoolreisje naar Plopsaland.

Ballorig
Spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden… Kinderen kunnen urenlang spelen en hebben een eindeloze fantasie. Al 17 jaar lang is Ballorig het leukste overdekte speelparadijs van Nederland! Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in 29 vestigingen in Nederland terecht voor het allerleukste dagje uit. Omdat Ballorig speciaal voor kinderen is, kunnen ouders en begeleiders bij vrijwel alle vestigingen gratis naar binnen. Ballorig is bovendien ideaal voor kinderfeestjes!

 

Ontwikkelen en spelen
Bij Ballorig kunnen kinderen zelf verantwoord spelen en in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit van uw kind optimaal gestimuleerd wordt. De verschillende speeltoestellen zoals springkussens, speellabyrinten, trampolines en klimtoestellen zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van het kind. Het ene toestel voor de oefening van de evenwichtsorganen, het andere voor de ontwikkeling van de motoriek. Eén ding is zeker, kinderen kunnen volop bewegen bij Ballorig. Terwijl u geniet van een hapje of een drankje, bijkletst met vrienden of gebruik maakt van de gratis Wifi, heeft u altijd zicht op uw spelende kind. Kinderen tot 5 jaar spelen in een apart gedeelte, binnen hun eigen mogelijkheden.

Uniek: Elke Ballorig-vestiging heeft iets unieks. Van buitenspeeltuin tot lasergamen en van voetbalkooien tot een klimwand: uw kind kan zich helemaal uitleven. Met 29 vestigingen in Nederland is er altijd wel één bij u in de buurt. Informeer naar de dichtstbijzijnde vestiging.

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Ballorig

Informeer naar de mogelijkheden en de vestigingen bij u in de regio.

Bekijk een van onze reizen