Bobbejaanland - schooltours.nl
banner

Bobbejaanland

Een schoolreisje naar Bobbejaanland, dat is beslist een dag vol plezier! Tijdens een schoolreis kunnen de leerlingen genieten van de spannende attracties, maar ook van de mooie shows en evenementen. Dit Belgische attractiepark in Lichtaart leent zich uitstekend voor schoolreis voor verschillende leeftijden. Tijdens een schoolreis naar Bobbejaanland zal ieders adrenaline gegarandeerd een hoogtepunt bereiken.

Schoolreis of werkweek België? Bekijk het volledige aanbod hier.

Bobbejaanland (het pretpark waar plezier maken op de eerste plaats komt) is al 50 jaar het Plezantste land voor groot en klein!

Elke attractie in Bobbejaanland is goed voor heel wat fun, spanning en sensatie! Bovendien word je het hele jaar door getrakteerd op onvergetelijke shows en unieke evenementen. Een ticket is dus flink wat meer waard dan alleen onze attracties.
Ga op ontdekkingsreis langs de oevers van de Indiana River of waan je een echte Western held in El Paso, waar niet de cowboys maar jij met een pistool mag zwaaien! Toch meer op zoek naar wat adrenaline? Wat dacht je van een vrije val van 25 meter hoogte in de Typhoon? Met zeven rollercoasters en nog een heleboel andere thrill rides vind je vast en zeker de kick die je zoekt. Je hoeft zelfs geen durfal te zijn. Het enige waar je niet bang van mag zijn, is water want in El Rio en in de Banana Battle spat het je om de oren! Ook de allerkleinsten zijn we niet vergeten. Er is zelfs een héél land voor hen bestemd: Kinderland! Je ziet, er is voor elk wat wils! Als het plezant moet zijn, dan weet je waar je moet zijn… in Bobbejaanland!

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree Bobbejaanland

Bekijk een van onze reizen