Beleef Burgers' Zoo dierenpark - Schooltours.nl
Schoolreis Burger's Zoo

Burgers’ Zoo

Geniet van een schoolreisje naar Burgers’ Zoo, een modern dierenpark waar indrukwekkende dieren te bewonderen zijn. Geniet van de Bush, de Desert en de Ocean tijdens deze veelzijdige schoolreis. Burgers’s zoo is gelegen in een bosrijke omgeving van Arhnem. Informeer naar de mogelijkheden van de verschillende speurtochten tijdens een schoolreisje.

Bekijk ook onze schoolreis naar Safaripark Beekse Bergen.

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren zo natuurlijk mogelijk in zo groot mogelijke vrijheid leven. Op indrukwekkende wijze maakt de bezoeker kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en het tropisch koraalrif (Ocean).

Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari), het oerwoud van Maleisië (Rimba) en het tropisch zoutwater vloedbos (Mangrove). Een kleurrijke vogelcollectie en charismatische zoogdiersoorten zoals bijvoorbeeld olifanten, panters, chimpansees en gorilla’s maken de reis om de wereld in één dag tenslotte compleet. Daarnaast kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in de grote buiten- en binnenspeeltuin, dus ook met slecht weer genoeg te zien en te beleven.

Speurtochten: Burgers’ Zoo heeft een aantal speurtochten ontwikkeld voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Vraag naar de mogelijkheden.

Rondleidingen: Kom je naar Burgers’ Zoo en zit je vol met vragen? Of misschien wil je wel heel veel weten over één van onze werelden? Dan wil je misschien wel een rondleiding? Vraag naar de mogelijkheden.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Burgers’ Zoo

Bekijk een van onze reizen