Schoolreisje Ontdekhoek in Rotterdam- schooltours.nl
banner

Schoolreis Ontdekhoek Crooswijk

Bent u op zoek naar een unieke maar betaalbare schoolreis? Dan is deze combinatie schoolreis echt ideaal! Uw leerlingen brengen een bezoek aan de Ontdekhoek in Rotterdam, zullen een lunch nuttigen in het dichtbijgelegen park en lopen door naar de speeltuin in Crooswijk.

De Ontdekhoek is voor meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar. Het is een grote werkplaats waar je zelf proefjes mag doen. Zo zul je ontdekken hoe je met zware keien snelstromend water kan tegenhouden, van een aardappel chips kan maken, foto’s in een donkere kamer kan ontwikkelen, snelle zeilbootjes en heerlijk ruikende zeepjes kunt maken…Je mag zelf weten waar je mee begint. Je kunt kiezen uit meer dan 30 proefjes, er is geen tijd om je te vervelen!

Na deze ontdekkingstocht is het tijd voor een lunch in het park. Na de lunch lopen we gezamenlijk naar de speeltuinvereniging in Crooswijk. Hier kunnen de leerlingen de hele middag lekker vrij spelen en hunzelf zichzelf lekker uitleven. Na het bezoek aan de speeltuin keren we terug huiswaarts. Voor meer info neem dan contact met ons op!

Bekijk een van onze reizen