Corpus Reis door de mens Oegstgeest- schooltours.nl
banner

Schoolreisje Corpus

Op schoolreisje naar Corpus, maak een reis door de mens! Corpus is zowel een leuke als educatieve schoolreis. De kinderen maken kennis met het menselijk lichaam op een eigentijdse en speelse manier. Geniet van een betaalbare en voordelige schoolreis naar Corpus in Oegstgeest.

Bekijk meer eductatieve schoolreisjes.

Tijdens een schoolreis naar Corpus zullen uw leerlingen kennis maken met het menselijk lichaam, het belang van bewegen, verantwoord eten en gezond leven.

Het is een leerzame schoolreis met een hoog entertainment gehalte. Na de 55 minuten durende ‘reis door de mens’ kunnen de leerlingen in hun eigen tempo, onder begeleiding van een leerkracht, een speurtocht maken door de Medische Infotheek. Met behulp van interactieve games en testjes krijgen ze op een aansprekende manier te maken met het menselijk lichaam. Beslist een aantrekkelijke schoolreis voor uw leerlingen.

Corpus is zowel een leuke en interessante schoolreis bestemming voor het Basis-en middelbaar onderwijs, maar ook voor Middelbaar beroeps onderwijs zeker aan te raden.

Maken uw leerlingen een reis door de mens? De leukste biologie les die zie niet snel meer zullen vergeten!

Bekijk een van onze reizen