DaVinci Cinema - schooltours.nl
banner

DaVinci Cinema

Op zoek naar een originele schoolreis waarbij de leerlingen zullen genieten van een leuke film? Dat kan tijdens één van de leuke schoolreis arrangementen in de DaVinci Cinema in Goes. Beleef samen een leuke film en neem een kijkje achter de schermen van de bioscoop.

Eens een ander schoolreisje en genieten van een leuke film in de DaVinci Cinema in Goes?

Jij mag kiezen naar welke leuke (kinder)film jullie gaan. Speciaal voor alle schoolreis groepen zijn er bij de DaVinci Cinema twee leuke arrangementen.

DaVinci schoolreis arrangement 1
Jij bepaalt naar welke film jullie gaan! Voordat de film begint krijgen jij en je klasgenootjes eerst lekkere ranja en spekjes. Tijdens de film die jij hebt uitgekozen krijgt iedereen een drankje en popcorn.

 

op aanvraag

Inbegrepen: busreis en arrangement

Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen

 Alle aanbiedingen voor schoolreisjes (leeftijd tot 12 jaar) gelden uitsluitend tijdens de matinee tot 18.00 uur.

DaVinci schoolreis arrangement 2
Jij bepaalt naar welke film jullie gaan! Voordat de film begint krijgen jij en je klasgenootjes eerst lekkere ranja en spekjes. Tijdens de film die jij hebt uitgekozen krijgt iedereen een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijgen jullie een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je de digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na deze rondleiding staat er een tafel klaar vol met lekkere frietjes, snacks en appelmoes.

Alle aanbiedingen voor schoolreisjes (leeftijd tot 12 jaar) gelden uitsluitend tijdens de matinee tot 18.00 uur.