Schoolreis naar De Belhamel; een dag uit voor kleuters en basisschool
De Belhamel

De Belhamel

Op schoolreisje naar recreatieparadijs dat is een dag vol speelplezier! De Belhamel is een leuk speelparadijs voor leerlingen van de kleuterschool en de basisschool. Wij kunnen een voordelige schoolreis aanbieden inclusief busreis, onbeperkt spelen en kindvriendelijke consumpties. Vraag voor meer informatie vrijblijvend uw offerte aan bij ons team.

Breng een bezoek aan De Belhamel en stop met zoeken naar andere schoolreisjes! De Belhamel biedt een dag of dagdeel vol vertier en plezier. In het recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een dag vol gezelligheid. U vindt hier in het speelparadijs maar liefst 6 verdiepingen met verschillende speeltoestellen, zoals; trampolines, een springkussen, een ballenbad, glijbanen, een groot klim- en klauter toestel, een draaimolen en nog veel meer!

De Belhamel

Ook kun je klimmen in de klimtoren, dit is de grootste klimtoren van West-Brabant en van hieruit heb je een gigantisch uitzicht over de Biesbosch.

De Belhamel heeft een speciale speelhoek voor de kinderen tot 4 jaar met een glijbaan en een ballenbad. De veiligheid van de kinderen staat bij Recreatieparadijs De Belhamel voorop en zij voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen. Ook is het mogelijk om buiten te spelen bij De Belhamel. Buiten spelen doe je hier in de gigantische buitenspeeltuin met schommels, een glijbaan, trampolines, een klimrek, skelterbaan en een voetbalveld. Voor meer info neem dan contact met ons op!

Kortom: De Belhamel biedt een hele leuke dag uit! Genieten van de vele glijbanen en speeltoestellen. De Belhamel biedt een schoolreis inclusief spelen, onbeperkt ranja, frietjes, frikandel en een ijsje. 

09.15 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – 5 uur spelen – onbeperkt ranja – frietjes plus frikadel – ijsje.

Bekijk een van onze reizen