Dierenrijk - schooltours.nl
banner

Dierenrijk

Ga mee op schoolreis naar Dierenrijk in Nuenen. Naast allerlei leuke diersoorten ontmoeten, kunnen de leerlingen tijdens hun route door het park ook lekker spelen op de verschillende speeltoestellen. Er worden ook leerzame shows gegeven die zeker de moeite waard zijn tijdens een schoolreisje.

Bekijk ook onze schoolreis naar Diergaarde Blijdorp.

Dierenrijk is Dé Kinderdierentuin van Nederland!

In Dierenrijk sta je neus aan neus met Siberische tijgers, enorme olifanten en ronddobberende zeehonden en loop je door de grootste volière van Europa. In deze volière – van één hectare groot – leven meer dan 100 vogels, waaronder Goliath reigers, Europese zeearenden en pelikanen.

Naast het ontmoeten van allerlei leuke diersoorten kunnen kids op hun route door het park ook lekker spelen tussen de dieren op en rondom de verschillende speeltoestellen. Elke dag worden er unieke en vooral leerzame shows gegeven. Laat je verrassen door de spetterende zeehondenshow met rondvliegende Zeearenden. Nergens anders kan er een échte olifantentraining bijgewoond worden en ook nog eens van héél dichtbij. Test je dierenkennis tijdens de Wie Weet Wat Quiz en laat je tijdens de gezellige en leerzame dierenshow ‘Pico gaat op reis’ meenemen door mascotte Pico die allerlei leuke en interessante dieren-weetjes vertelt. Slecht weer? In de indoor speeltuin Pico’s Speelpaleis van 400 m² kunnen kids klimmen, glijden en klauteren op de leukste houten speeltoestellen.

Het park organiseert regelmatig liveoptredens, themaweken en evenementen. Dierenrijk is 365 dagen per jaar geopend en is onderdeel van Libéma.

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Dierenrijk

Bekijk een van onze reizen