banner

Een schoolreis naar Disneyland ® Parijs!

Ga mee op schoolreis naar Disneyland ® Parijs. Zowel mogelijk voor één dag als voor meerdere dagen. Ontdek het Disneyland ® Park en Walt Disney Studios ® Park, waar sprookjes tot leven komen in duizelingwekkende shows en prachtige attracties voor jong en oud. Beleef Disneyland ® Parijs zoals nooit daarvoor! Schooltours.nl biedt jouw school een ideale kans om gebruik te maken van wisselende groepsaanbiedingen.

Bekijk ook onze combinatiereis Disneyland Parijs, Ardennen en Parijs stad.

Disneyland® Paris
Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt Europa’s nummer 1 toeristische bestemming: Disneyland® Paris. In de twee Parken van Disneyland® Paris kunt u genieten van meer dan 60 spectaculaire attracties, shows en parades. Ook een ontmoeting met uw favoriete Disney figuren mag u niet missen! U kunt ze allemaal vinden in de Parken, voor een knuffel, een handtekening en een foto. In Disneyland® Paris is elke dag iets speciaals te beleven en u mag meedoen!

Disneyland® Park
Beleef de sprookjes uit uw kindertijd in het Disneyland® Park. Het Disneyland® Park is de meest betoverende wereld voor jong én oud. Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en begeef u in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt en waar de werkelijkheid te fantastisch voor woorden is. U droomt er met uw ogen wijd open! De vijf Magische landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen!

Walt Disney Studios® Park
Stap in de schijnwerpers van het Walt Disney Studios® Park! Eenmaal door de poorten van het Walt Disney Studios® Park valt u van de ene verbazing in de andere. Hier draait alles om film, animatie en televisie. Bezoek alle productiezones met non-stop actie, coole attracties en spectaculaire optredens. Lights! Camera! Magic!

24 uurs of meerdaagse reis

Inbegrepen: busreis – entree Disneyland® Park

Informeer naar de vele combinatie mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen