Duinoord - schooltours.nl
© bjorn staps photography +31(0)651187009 www.bjornstaps.nl info@bjornstaps.nl

Duinoord; actief en avontuurlijk!

Tijdens uw schoolreis naar Duinoord ontdekt u het All-in concept! Dat betekent dat u van tevoren weet wat de hele dag u gaat kosten. Hier zijn eten, drinken en spelen de hele dag onbeperkt bij inbegrepen. Voor zowel jong als oud is er genoeg te doen. Als u Duinoord binnenkomt lijkt het net of u nog buiten staat. Omringd door mooie foto’s die gemaakt zijn in de Loonse en Drunense Duinen waar Duinoord aan grenst en er staan zelfs echte bomen binnen.

Duinoord is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven: van GPS-tocht tot spectaculair klimbos, van tokkelbaan tot springkussens en van voetbalveldjes tot quadbaan.

Natuurlijk mag het mooie klimbos (100% veilig door saferoller) hier niet ontbreken. Een prachtig klimbos gebouwd in de bossen met hoogteverschillen van wel 17 meter. Inmiddels zijn er zes verschillende routes voor personen vanaf 7 jaar en 1.30 meter. Voor de kinderen onder de 7 jaar hebben we een mini-klimbos, zodat ze alvast een beetje voor kunnen proeven van het spannende en uitdagende klimparcours.

Dan hebben we natuurlijk nog onze mascotte Mazzel. Deze eekhoorn begroet de gasten bij binnenkomst en gaat met de kinderen dansen op een eigen liedje. Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om met Mazzel op de foto te gaan.

Er zijn allemaal verschillende kraampjes waar u onbeperkt van kan eten. Vooraan heeft u de marktkraam waar u Soep-Brood-Beleg kan vinden. Daarnaast is er een eigen Pizzeria waar verschillende pizza’s klaar liggen om opgegeten te worden. Een eigen Pannenkoekenhuis waar u vers uw eigen pannenkoek kan laten maken met de topping die u wenst. Verder is er een Frietkar neergezet waar u frietjes, snacks en sauzen kunt vinden. Er is zelfs een snackmuur waar u onbeperkt snacks uit kunt halen. De Grill is voor de gebakken eieren en hamburgers. Bij de Drankenbar kunt u allerlei soorten frisdranken, milkshakes, ranja en slushpuppy krijgen. In het midden van de Drankenbar is een alcoholbar waar u met een alcoholmunt een alcoholisch drankje kan laten schenken/tappen. Als laatste is natuurlijk het Dessert dat vol ligt met lekkere producten zoals vier verschillende smaken softijs met koekjes en spikkeltjes, vers gemaakte appeltaart en brownies, slagroom, vers gemaakte koekjes en muffins en verschillende soorten snoep.

Wij helpen u graag bij het organiseren van bovenstaand schoolreisje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

11.00 – 17.00 uur

Inclusief busreis en entree.

Bekijk een van onze reizen