Schoolreisje naar Efteling in Kaatsheuvel - Schooltours.nl
Schoolreis Efteling

Schoolreisje de Efteling

Op schoolreisje naar de Efteling, dat is een wondermooie belevenis. De Efteling is al jarenlang een populaire bestemming voor schoolreisjes. Vanuit het hele land komen jaarlijks vele scholieren naar Kaatsheuvel voor een schoolreis naar de Efteling. Naast de spannende attracties en het beroemde sprookjesbos zijn er ook diverse leuke shows in het park. Uw leerlingen zullen gegarandeerd genieten van een sprookjesachtige dag in de Efteling.

Waar sprookjes bestaan, elke dag!

Bekijk ook onze wonderlijke schoolreisjes naar Plopsaland.

De Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

Wil je herinneringen ophalen of nieuwe opdoen? Wandel door het Sprookjesbos waar je lacht om het nieuwste sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Of bezoek Droomvlucht waarin je zweeft door de wonderschone wereld van elfen, trollen en faunen.

Stap – als je durft – in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Strijk vervolgens neer in de indrukwekkende arena Raveleijn en laat je meeslepen in de avonturen van ruiters en raven bij de vernieuwde parkshow Raveleijn. Wat je zeker niet mag missen, is Aquanura; de grootste watershow van Europa! Een spektakel van water, licht en vuur. Gekleurde fonteinen reiken op prachtige Efteling-melodieën tot boven de Pagode. Aquanura vormt het schitterende slot van een sprookjesachtige Efteling-dag. Voor meer info neem dan contact met ons op!

De Efteling is 365 dagen geopend en dichterbij dan je denkt!

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij de Efteling

Uiteraard is het voor ons ook mogelijk om elders een fantastische golfreis te organiseren, geheel af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Bekijk een van onze reizen