banner

Schoolreis Linneaushof

Een leuke schoolreis naar Linnaeushof, want spelen gaat nooit vervelen! Een heel grote speeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties, waar uw leerlingen zich uren kunnen vermaken. Een complete schoolreis voor een betaalbare prijs. Uw schoolreis gaat naar Linnaeushof in Bennebroek! Bij warm weer is waterspeeltuin “De Oase” open, dus vergeet dan de zwemkleding niet!

Bekijk ook onze andere schoolreizen in de regio Noord-Holland.

Voor een geslaagde en voordelige schoolreis. Klimmen, duikelen, zwieren en zwaaien: in Europa ’s grootste speeltuin Linnaeushof staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Het motto is zèlf spelen en bewegen en de eigen fantasie gebruiken. Er zijn dan ook geen kermisachtige attracties en geen lange wachttijden.

Het Piratennest, met lange hangbruggen hoog boven water, is heel spectaculair en vanuit de Toffe Toren en de monorail heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt. Bijzonder is de aparte peuter- en kleuterspeeltuin, die heel gezellig en overzichtelijk is. Hier is een gethematiseerd verkeersdorp met brandweerkazerne, politiebureau en tankstation, een grote zandspeelplaats en een kleuter-springkussen. Bovendien staat hier het huisje van Bennie Broek, de speeltuinmascotte.

Het is uiteraard mogelijk om het centrum van Assen te bezoeken, waar u vrije tijd heeft om de stad eens goed te verkennen op uw eigen manier. Wist u bijvoorbeeld dat Assen naast een rijke natuur ook onwijs mooie bezienswaardigheden heeft? U kunt onder andere de Josefkerk of de Gouveneurstuin bezoeken, schitterende locaties waar u zich ongetwijfeld door laat verrassen!

De ruim opgezette en gevarieerde golfbaan heeft sinds juni 2012 nog een extra dimensie gekregen: Een Golf lodge met maar liefst 24 duurzame kamers. Hier kunt u genieten van rust, ruimte en natuur. U kunt zich geen betere locatie wensen om de nacht door te brengen. Wij bieden u een overheerlijk 3 gangen- diner die u bij zonsondergang in uw lodge kunt nuttigen. De volgende ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar, waarna u na het ontbijt ervoor kunt kiezen om een bal te slaan of een prachtige wandeling te maken.  Liever een andere invulling van de dag? Uiteraard is Verschoorevents uw partner om geheel afgestemd op uw wensen en budget een interessant programma samen te stellen voor uw incentive.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar, entree attractiepark

Bekijk een van onze reizen