Madame Tussauds - schooltours.nl
banner

Madame Tussauds

Madame Tussauds leent zich uitstekend voor een originele schoolreis in Amsterdam. Uw leerlingen maken kennis met de beroemde filmsterren. Een schoolreis naar Madame Tussauds gaat gepaard met veel plezier; een echte belevenis voor jong en oud. Natuurlijk is de schoolreis naar Madame Tussauds te combineren met andere bestemmingen die niet mogen ontbreken tijdens een bezoek aan Amsterdam, zoals The Amsterdam Dungeon, een rondvaart over de grachten en de Body Worlds expositie.

Madame Tussauds biedt één van de leukste en meest interactieve uitjes. Binnen anderhalf uur krijg je de kans om de grootste filmsterren, de beroemdste kunstenaars, de bekendste wereldleiders en zelfs het koninklijk huis te ontmoeten!

De wassenbeeldenattractie is the place to be voor jong en oud. Steel de show op de catwalk samen met Doutzen Kroes en Naomi Campbell. Zing de longen uit je lijf met Marco Borsato, Gerard Joling en Beyoncé, of ga het gesprek aan met Barack Obama en Angela Merkel. Vergeet natuurlijk niet je IQ te testen samen met Albert Einstein. Onze nieuwst geopende set staat geheel in het teken van wereldberoemde superhelden, zoals Spiderman, Wolverine en The Invisible Woman. Bij Madame Tussauds worden zowel fun als educatie perfect gecombineerd en het bezoek is zelfs uit te breiden met een ‘Making Off’-programma, waarin één van de beeldhouwers van Madame Tussauds van A tot Z uitlegt hoe de wassenbeelden worden gemaakt en welke technieken hierbij gebruikt worden.

Combineer deze schoolreis met:
Schoolreis Nemo Science Centre
Schoolreis Amsterdam Dungeon

Ben je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap in hartje centrum de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in. Heb verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.

Filmsterren
Neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs. Durf jij Hannibal uit Silence of the Lambs te interviewen? Het is doodeng, je bent gewaarschuwd. Natuurlijk kun je ook met Brad Pitt, Angelina Jolie en George Clooney op de foto.

Top secret
Herbeleef een stukje geschiedenis met Madame Tussauds en ontdek de geheimen van Lenin. Ooit de schilderijen gezien die Churchill maakte? Bewonder ze hier. Zin in een gekke foto? Doe dat met Peter Stuyvesant. Jouw houten been is net echt.

Durf jij de verrassende wassenwereld van Madame Tussauds aan? Vergeet vooral je fototoestel niet!

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree Madame Tussauds

Informeer naar de combinatie mogelijkheden in het centrum van Amsterdam, een rondvaart door de grachten, bezoek aan het Anne Frank huis of ontdek The Amsterdam Dungeon.

Bekijk een van onze reizen