"Madurodam schoolreis Den Haag" - Schooltoers.nl
Madurodam Den Haag

Madurodam

Madurodam Den Haag

Een schoolreis naar Madurodam in Den Haag: “Ontdek waar een klein land groot in is!” Een leuke schoolreis waarbij via leuke interactieve doe-dingen kennis gemaakt wordt met Nederland. Madurodam is beslist een leuke schoolreis voor basisscholen. Natuurlijk is er plezier te beleven voor jong en oud in Madurodam.

Bekijk ook andere schoolreisjes in Den Haag en omgeving,

Via de bekende miniaturen, interactieve filmpjes waarin Madurodammertjes de hoofdrol spelen en via tientallen interactieve doe-dingen komen de verhalen van Nederland tot leven. Bezoekers, jong en oud, worden uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen te steken. 

In Madurodam vind je allerlei leuke interactieve ‘doe-dingen’ waardoor je samen met je mede-leerlingen een actief en gezellig dagje uit beleeft. Zo kun je bijvoorbeeld zelf in de huid van een piloot kruipen en leer je vliegen op Schiphol. Ook kun je samen containers op een schip laden in de haven van Rotterdam.

Ontdek samen ook de nieuwste doe-dingen. Bij de Panorama Vlucht kun je jezelf vastleggen terwijl je in 60 seconden over Nederlandse hoogtepunten in Madurodam vliegt. Mix je eigen muziek bij de DJ Tafel waarbij de Madurodammertjes dansen op de beat van de muziek. Het is tevens mogelijk om je eigen DJ mix of Panorama vlucht via social media direct te delen met je vrienden. Voor meer info neem dan contact met ons op!

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Madurodam

Een bezoek aan Madurodam kun je makkelijk combineren, vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk een van onze reizen