Maritiem Museum - schooltours.nl
Schoolreis Maritiem Museum

Maritiem Museum Rotterdam

Een educatieve schoolreis in Rotterdam. Hoe kan het ook anders dan een Schoolreis bij het Maritiem Museum. Geniet van dit prachtige museum of het maritieme heden en verleden!

Nog meer schoolreisjes in Rotterdam:
Combinatieschoolreis Ontdekhoek en Speeltuin
Schoolreis Miniworld Rotterdam

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.  Luister naar verhalen van stoere zeemannen, dappere ontdekkingsreizigers, noeste havenarbeiders, chique  cruisereizigers, maritieme technici of vastberaden kapiteins.

Bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie, zoals het oudste scheepsmodel van Europa of de zeekaarten van meestercartograaf Joan Blaeu. Ga met je kinderen op avontuur in de haven van Professor Plons of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. Kijk op Maritiem Museum voor een actueel overzicht van alle tentoonstellingen en activiteiten.

Maritiem Museum, een wereld die je raakt!

Bekijk een van onze reizen

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – educatief programma bij het Maritiem Museum

Informeer omtrent aanvullende informatie over het lesprogramma. Wij stellen graag een schoolreis op maat samen.