Miniworld Rotterdam - schooltours.nl
banner

Miniworld Rotterdam

Ga op schoolreisje naar Miniworld Rotterdam, een ontdekkingsreis vol verrassingen! Een grote overdekte miniatuurwereld waar alle geheimen van de wereldstad Rotterdam worden onthuld. Het is ook mogelijk om een educatief programma te volgen; zoals een speurtocht Watermanagement of een rondleiding ‘techniek’ achter de schermen.

Deze schoolreis programma’s zijn geschikt voor basisonderwijs, maar ook voor voortgezet onderwijs. Een schoolreis voor uw leerlingen naar Miniworld Rotterdam is eventueel goed te combineren met andere activiteiten in de omgeving zoals het Maritiem Museum of de Spido.

 

Soortgelijke schoolreis:
Schoolreisje Madurodam

Ga op ontdekkingsreis in de bijzondere wereld van onze miniatuurbewoners. Miniworld Rotterdam is meer dan alleen ‘treintjes kijken’. Het is een wereld op zich, vol grappige scènes over de dagelijkse beslommeringen van onze ruim 27.000 inwoners, en vol unieke details en verhalen over wereldstad Rotterdam, het hectische haven- en industriegebied en typisch Nederlandse kustdorpjes en polderlandschappen. Miniworld Rotterdam is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam, voor kinderen van alle leeftijden. Nog spectaculairder wordt het als het nacht wordt. Elke 24 minuten wordt het donker en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Je kijkt je ogen uit!

 

Ontdek de geheimen
Met een speurtocht en/of rondleiding wordt het bezoek nog leuker en ontdek je alle geheimen van onze miniatuurwereld.

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree Miniworld Rotterdam

Informeer voor de combinatie mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen