Movie Park Germany - schooltours.nl
banner

Movie Park Germany

Compleet schoolreisje Movie Park Germany in Bottrop, beslist een avontuur voor uw leerlingen. Wij kunnen uw schoolreis organiseren, gaat het om alleen een busreis of wenst u een compleet arrangement inclusief entree bij Movie Park Germany? Alles is mogelijk! Movie Park Germany is een geschikte schoolreis voor alle leeftijden, van de onderbouw van het basisonderwijs tot aan de bovenbouw van het voortgezet onderzij. Bij een schoolreis arrangement zijn speciale schooltarieven opgesteld, zo kunt u extra voordelig op schoolreis!

Zie ook: Schoolreis Phantasialand

Hoera! Ik ben in de film!

Vlak over de grens bij Bottrop worden in Movie Park Germany de grote bioscoopfilms werkelijkheid. Geniet van meer dan 40 attracties en shows die  in het teken van de film staan en ontmoet je favoriete tv-helden zoals SpongeBob en Dora in levende lijve. Beleef de avonturen van geliefde luiaard Sid en zijn vrienden in ” Ice Age – The 4-D Experience”, die ook in het Nederlands wordt getoond.

Begroet 4 nieuwe bewoners in het grootste Nickland van Europa! In juli hebben de “Teenage Mutant Ninja Turtles” hier namelijk hun gloednieuwe verkeersschool “License to drive” geopend! Dappere kinderen helpen de Turtles als testrijders op een wervelend hindernisparcours. Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall” of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampiersjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops – The Action Stunt Show” voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters en hongerige weerwolven dwalen door de straten en spookhuizen.

Ga je mee op schoolreis naar Movie Park Germany?! Vraag naar de uitbreidingsmogelijkheden voor lunches, shows en tijden. Jouw arrangement naar Movie Park Germany kun je bij ons volledig indelen naar jouw wensen. We informeren je graag.

NIEUW!! Al in 2007 ging Movie Park
Germany een verdergaande
samenwerking aan met de TV-zender Nickelodeon, waaruit in 2009 Europa´s unieke NICKLAND is ontstaan. Met 16 attracties behoorde het themagebied toen al tot de grootste NICK-themagebied wereldwijd. De kinderverkeersschool „Teenage Mutant Ninja Turtles: License to drive“ opende in juli 2013 en is een extra hoogtepunt voor vooral kleine bezoekers.

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Movie Park Germany

Bekijk een van onze reizen