NEMO Science Museum - schooltours.nl
Schoolreis NEMO Science Museum

Nemo Science Museum

Ga mee op schoolreis naar Nemo, het grootste Science Museum van
Nederland! Centraal in Amsterdam vindt je vijf etages vol doe- en ontdek dingen op het gebied van wetenschap en technologie. Nemo Science Museum is geschikt voor de kleinste tot aan de grootste bezoekers. Een schoolreis die een ieder wat wils kan bieden.

Meer educatieve schoolreisjes: – Watermuseum ArnhemMaritiem Museum Rotterdam.

Een educatieve attractie waar op speelse wijze kennis gemaakt wordt met een wereld vol wetenschap en technologie.  In de interactieve tentoonstellingen mag je alles aangeraakt en uitgeprobeerd worden. Scheur op een ruimtefiets door het heelal langs vele planeten of experimenteer met wiebelende wolkenkrabbers. Kruip in de huid van een chemicus en doe scheikunde proefjes in het laboratorium.

Nemo voor Schoolgroepen! Bij Nemo Science Museum draait het om leren en ontdekken, maar vooral ook om jou! Bij Nemo hoef je je beslist niet te vervelen en ontdek je vele educatieve programma’s die verweven zijn met vermaak. Zowel voor schoolgroepen in het basis- als ook het voorgezet onderwijs biedt Nemo leerzame en plezierige schoolreis programma’s. Een bezoek aan Nemo Science Museum duurt maximaal 2,5 uur. Wenst u een compleet overzicht te ontvangen van het lesmateriaal en de onderwijsprojecten? Neem dan contact op met ons team.

Bekijk een van onze reizen

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Nemo

Openingstijden 09.30 – 17.30 uur.