Ouwehands Dierenpark - schooltours.nl
RavotAapia (5) website formaat

Ouwehands Dierenpark, Rhenen

Op schoolreis naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Zoo avontuurlijk! Voor uw leerlingen zijn er speciale schoolreis pakketten die van een bezoek aan de dierentuin op spelende wijze een educatieve belevenis maken. Er is ook een avontuurlijke speeltuin waar de leerlingen lekker kunnen ravotten als echte aapjes, want speelplezier is natuurlijk noodzakelijk tijdens een leuk schoolreisje!

Op schoolreis naar een dierentuin:

Artis in Arnhem
Diergaarde Blijdorp in Rotterdam
Dierenrijk in Nuenen
Zoo parc Overloon

Zoo avontuurlijk!
Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door, bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow ‘Elements’ of hang zelf de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle.

 

NIEUW in 2013: Gorilla Adventure
Loop door de reusachtige kloof en ontmoet de indrukwekkende Silverbacks in het grootste Gorillaverblijf van Nederland! Daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en speel in de spannende mineralengrot. Pas op! De Gorilla’s houden je in de gaten…

Schoolreis pakketten
De avontuurlijke Doetocht leert kinderen spelenderwijs van alles over het Dierenrijk. De Doetocht leidt kinderen naar verschillende plaatsen in het park waar medewerkers staan met een grote verzameling schedels, dierenhuiden en ander educatief materiaal. Of kies voor een educatieve rondleiding door het dierenpark onder begeleiding van professionele gidsen!

Zeeleeuwenshow ‘Elements’!
De zeeleeuwenshow ‘Elements’ staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun trainers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen… Deze show mag je niet missen!

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle!
Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree

Bekijk een van onze reizen