banner

Schoolreis naar Panorama Mesdag

Op schoolreisje naar Panorama Mesdag, dat kan! Een unieke attractie waarbij een cilindervormig schilderij de panorama van Scheveningen in 1881 laat zien.

Een mooie schoolreis die uitstekend te combineren is met attractieparken Madurodam, Drievliet of Duinrell. Voor een educatieve combinatieschoolreis is het Museon in Den Haag aan te raden.

Stap in het grootste schilderij van Nederland, kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het zinsbegoochelende panorama van het Scheveningen uit 1881. Het uitzicht is nooit hetzelfde. Op sombere winterse dagen is de sfeer er grijzig en fris, op zonnige momenten is de lichtval er meer dan prachtig en van minuut tot minuut wisselend. Met zijn enorme afmeting van 120 x 14 meter een uniek cultuurhistorisch monument.

Leuk voor schoolreisjes van zowel de onderbouw als de bovenbouw van het basisonderwijs. Past perfect in combinatie met Madurodam, Drievliet, Duinrell en natuurlijk de andere Haagse musea. Voor volwassenen is natuurlijk elke combinatie te bedenken met wat het mooie Den Haag te bieden heeft. Van shoppen tot cultureel bezoek, van Scheveningen tot binnenstad voor elk wat wils. Voor groepen hebben we speciale aanbiedingen afhankelijk van het aantal bezoekers en het arrangement dat wordt afgenomen. Met of zonder rondleiding, koffietafel, lunch, borrel, wat u maar wenst. Panorama Mesdag: je vergeet het nooit meer!

09.00 – 15.00

Inbegrepen: busreis – entree bij Panorama Mesdag

Bekijk een van onze reizen