Pretpark Phantasialand in Duitsland - schooltours.nl
Chiapas (hoofdbeeld) website formaat

Samen meer beleven in Phantasialand!

Ga op schoolreis naar Phantasialand. Wij nemen u graag mee naar dit Duitse themapark/pretpark waar uw leerlingen of studenten zich de hele dag zullen vermaken. Geschikt voor alle leeftijden. Wij kunnen alleen het vervoer van uw schoolreis verzorgen , of een compleet arrangement samenstellen. Ook een schoolreis naar Phantasialand boek je bij Schooltours.nl

Met 6 unieke themagebieden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven.
Ontdek het mysterieuze Klugheim waar je in Taron, de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, door het basaltgebergte raast. Hier vind je ook Raik, de langste familie-boomerang ter wereld. Ga op expeditie in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en jaag op muizen in Maus au Chocolat. Neem deel aan een geheim Afrikaans ritueel in de meermaals bekroonde hangende achtbaan Black Mamba.

Of ervaar het land van de glimlach als nooit tevoren in China town. Vergeet niet het mooie Mexico, Interessante Fantasy land, cultuurrijk Berlijn en het spannende Mystery land te bezoeken. De adembenemende shows die plaatsvinden in het park maken er een onvergetelijke en spannende dag van. Wij nodigen u van harte uit!

Meer schoolreizen in Duitsland?
– Schoolreisje naar Movie Park Germany
– Schoolreisje naar Ballorig

Voor meer info neem dan contact met ons op!

dagtrip

Inbegrepen: Busreis – entree

Bekijk een van onze reizen