Plaswijckpark - schoolreis - Speeltuin - Binnen speeltuin - buiten spelen
Schoolreis Plaswijckpark

Schoolreisje Plaswijckpark

Geniet van een schoolreisje naar Plaswijckpark. Een veelzijdige schoolreis met voor ieder wat wils! Zo kunnen de leerlingen genieten van een verkeerstuin, een binnen speeltuin, een kleine dierentuin en een havenspeeltuin. Beslist een schoolreis waarbij er geen tijd is voor verveling!

Op zoek naar meer leuke schoolreis bestemmingen? Bekijk hier ons aanbod.

Ga op schoolreis met de hele school naar Plaswijckpark in Rotterdam! Hier hoef je je geen minuut te vervelen. Voor iedereen is er wel iets te doen. Wat dacht je van gekke bekken trekken bij de apen? Of skelteren door de verkeerstuin? Of de zee op in de havenspeeltuin?

Bij Familiepark Plaswijckpark ben je bij minder mooi weer ook zeker aan het juiste adres voor de schoolreis. Het park beschikt namelijk over 1800 vierkante meter binnenspeeltuin, het huis van Opa & Oma Van der Plas. In dit huis is echt alles mogelijk, springen op de bedden, klimmen en klauteren door de kasten & klokken en met badschuim schieten vanuit één van de badkuipen! Je mag hier gewoon ALLES wat je thuis écht niet mag! Tijdens jouw schoolreisje komen je leukste dromen uit!

10.00 – 15.45 uur

Inbegrepen: busreis – entree Plaswijckpark.

Bekijk een van onze reizen