Plopsaland De Panne - schooltours.nl

Plopsaland De Panne

Een schoolreisje naar Plopsaland de Panne is cool! Geniet van een magische schoolreis in Plopsaland waar van alles te beleven valt. Maak kennis met Wickie de Vikking en Maya de Bij. Draken en piraten zullen niet ontbreken tijdens deze spannende schoolreis. Er zijn in Plopsaland verschillende educatieve projecten te volgen. In Plopsaland de Panne kunnen uw leerlingen de verkeersklas, de bijenklas, de boerderijklas en de aquafinklas volgen. Zo wordt deze leuke schoolreis ook nog leerzaam!

Bekijk ook de andere Plopsaparken in het Schooltours.nl assortiment.

Word jij de coolste juf of meester?

Neem uw leerlingen mee naar het land van hun helden en geniet samen met hen van een dagje magie! De kleinste Ploppertjes trekken op avontuur in Mayaland met maar liefst 10 attracties op kindermaat. Ook een boottocht in het Bos van Plop of het ontdekken van De Wereld van Kaatje is een magische belevenis. Zijn uw kids dapper genoeg voor wat meer kriebels? Vlieg dan over het Kasteelplein op de rug van De Draak of duik in een reuzesloep met de SuperSplash in de Piratenbaai. Echte durvers trotseren De Grote Golf in het nieuwe Wickieland!

 

Gratis eductieve projecten

Plopsaland De Panne heeft een aantal educatieve projecten deze download u gemakkelijk via de website. Klik hier om de educatieve projecten te zien en te downloaden.

09.00 – 17.00

Inbegrepen: busreis – entree

Bekijk een van onze reizen