Pukkemuk - Dongen - Spelen - Kleuters - Basisschool - Schoolreis - Bus
Schoolreis Pukkemuk Dongen

Pukkemuk Dongen

Betaalbare schoolreis naar Pukkemuk in Dongen. Een leuke schoolreis bestemming voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Bij Pukkemuk in Dongen is iedere schoolreis een dag vol speelplezier. Wij kunnen uw busreis verzorgen voor deze schoolreis, maar ook een compleet arrangement inclusief entree en diverse catering mogelijkheden.

Bekijk ook onze schoolreis naar De Belhamel.

Met voldoende ruimte voor circa 250 kinderen is Pukkemuk in Dongen een ideale schoolreis bestemming voor de basisschoolleerlingen, maar ook voor de allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar.

Er zijn verschillende speeltoestellen waar je je lekker op kan uitleven. Bij Pukkemuk ben je aan het juiste adres voor gevarieerd spelen. Kom in de klompjesboot, welke bij mooi weer geopend is. Je vaart natuurlijk niet zelf, dat zou te gevaarlijk zijn. Maar je vaart wel door het park en ziet allerlei leuke dingen. Er is hier echt veel te doen; je kunt onbeperkt spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Bezoek ook de dieren in het dierenpark en maak een wandeling in het boeren sprookjesbos.

Over Pukkemuk in Dongen is te veel te vertellen, ga kijken, ga het beleven en ontdek het zelf!

10.15 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree – onbeperkt spelen – onbeperkt ranja – chips of ijsje – friet met snack (keuze vooraf doorgeven: frikandel, knakworst, kaassoufflé, kipnuggets).

Bekijk een van onze reizen