Safaripark - Beekse Bergen - Avontuur - Schoolreis - Wildlife - Busreis
Schoolreis Safaripark Beeksebergen

Safaripark Beekse Bergen

Op schoolreisje naar Safaripark Beekse Bergen, een avontuur vol plezier! Een combinatie van een bezoek aan het park en het Speelland is mogelijk tijdens uw schoolreisje. Safaripark Beekse bergen is niet zomaar een dierentuin! Informeer naar de mogelijkheden voor uw schoolreisje naar de Beekse Bergen.

Bekijk ook onze schoolreis naar Avifauna.

Tijdens de schoolreis een grote groep giraffen spotten? Bukken voor enorme roofvogels en op korte afstand van een groep grommende leeuwen komen? Je beleeft het tijdens jouw bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Zonder dat jij een paspoort nodig hebt kom je in het hol van de leeuw! Ontdek het Safaripark en geniet van alle dieren die je vandaag begroeten.

In het grootste wildlife park van de Benelux ontmoet je 1.250 dieren in hun natuurlijke omgeving. Spot de vijf meest legendarische dieren van Afrika, The Big Five, of breng een bezoek aan de grootste olifant van Europa, Calimero. Als je schrikt van rondvliegend wild, dan ben je bij de roofvogel show beland. Ervaar een safari in de zomer met de ondergaande zon of ervaar de safari in de winter wanneer de dieren zich heel anders gedragen. Afrika, gevaarlijk dichtbij! Safaripark Beekse Bergen is beslist jouw meest avontuurlijke schoolreis óóit.

Speelland

Ga ook naar Speelland Beekse Bergen tijdens jouw schoolreis, daar beleef je een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret! Dit speelparadijs, op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen, staat garant voor urenlang speelplezier. Naast de grote speeltuin vind je brede zandstranden en veilig zwemwater. In Speelland Beekse Bergen kun je lekker spelen op en rondom de schommels, trampolines, mini golfbaan, ballenberg en ál die andere attracties.

Nog meer spektakel? Probeer de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of haal je rijbewijs in Verkeersland waar je in één van de Kidcars als een heuse coureur over het circuit rijdt. Als je daarna dan nog niet moe bent, kun je roetsjen van spectaculaire waterglijbanen. Speelland Beekse Bergen is ook beslist de moeite waard tijdens een schoolreis!

09.30 – 16.30 uur

Inbegrepen: busreis – entree alléén Safaripark Beekse Bergen.

Uitbreiding met een bezoek aan Speelland is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen