Schateiland - Zeumeren - Schoolreis - Busreis - Spelen - Speelplezier
Schoolreis Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren

Ga op schoolreis naar Schateiland Zeumeren voor veel binnen speelplezier en een leerzame ervaring. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart Schateiland Zeumeren je terug naar de Gouden Eeuw. Dit was een tijd van scheepvaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Geschikt voor de allerkleinste en basisonderwijs. Informeer ook naar de educatieve programma’s.

Bekijk ook onze schoolreis naar Pukkemuk in Dongen.

Schateiland Zeumeren is een avontuurlijke attractie in Nederland, gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Je kunt je hier, met circa 55oo vierkante meter overdekt en circa 25oo vierkante meter buitenterrein met diverse leuke attracties, een hele dag vermaken. Ook bij minder goed weer is dit een ideale bestemming!

Deze attractie is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Je kunt hier klimmen en klauteren, goud zoeken en schatgraven, bootjes besturen, springen en glijden, schieten en kanonnen afvuren, meedoen met bijvoorbeeld de Eilandrace, waterballonnen gooien en nog veel meer. Naast het gebruik van alle attracties, zowel buiten als binnen, gaat de kapitein met de kinderen op zoek naar een schat en is er voor de bovenbouw een film te zien in de kapiteinshut.

Educatief?
Jazeker, dat is Schateiland Zeumeren echt wel! Een unieke locatie die plezier en educatie met elkaar verweeft. Spelenderwijs leren de kinderen over de Gouden Eeuw. In de kapiteinshut leren kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. Onder in het scheepsruim heeft de kapitein zijn kaarten uitgespreid op tafel. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en… wat is die geur toch? Weet je hoe een kombuis er vroeger uitzag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?

Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf uw lesprogramma af te stemmen op deze leuke en toch educatieve schoolreis, informeer naar de mogelijkheden.

09.00 – 15.15 uur

Inbegrepen: Busreis – entree Schateiland Zeumeren.

Schatzoeken is niet in het arrangement inbegrepen – het lesprogramma is te bestellen (exclusief) – Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen