Combi Bataviawerf & Aviodrome Lelystad - schooltours.nl

Combinatieschoolreis Bataviawerf & Aviodrome

Kunt u niet kiezen tussen één van onze leuke bestemmingen? Geen zorgen! Wij bieden u een unieke combinatie schoolreis. In deze reis brengen we een bezoek aan het leerzame Bataviawerf en het Spannende Aviodrome in Lelystad.

Wij brengen uw leerlingen eerst naar Bataviawerf. Op de Bataviawerf in Lelystad komen twee thema’s uit de historische Canon van Nederland aan bod. De Verenigde Oostindische Compagnie staat centraal op de werf. Het vaste programma voor scholen begint met de introductiefilm over de geschiedenis van de VOC, Michiel de Ruyter en de schepen van de Bataviawerf. Vervolgens gaat de klas mee met een privé rondleiding over de werf. Tijdens de rondleiding vertellen ervaren gidsen alles over de schepen en de geschiedenis van de Gouden Eeuw. Een unieke geschiedenisles die echt indruk zal gaan maken!

Vervolgens zullen we de middag doorbrengen bij dé leukste vliegbestemming van Nederland! Bij Aviodrome Lelystad Airport stijgt je plezier en beleving gegarandeerd naar grote hoogte. Je vind er een schat aan unieke, originele vliegtuigen en je mag natuurlijk ook een vliegtuig induiken en het gehele toestel van top tot teen bekijken. Aviodrome biedt een uniek kijkje in de vlieghistorie. Leuk én leerzaam: in het museum van 6.000 m² leer je alles over de ontwikkeling van vliegtuigen, van het toestel van de gebroeders Wright tot een Boeing 747.

Kortom, uw schoolreis kan niet meer stuk! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag en maken vrijblijvend een offerte voor u aan.

 

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar – entree Bataviawerf – entree Aviodrome
Dit combinatieprogramma is ook op uw wensen aan te passen. Wilt u een andere bestemming, een uitbreiding of andere extra’s, laat het ons dan weten!
Bekijk een van onze reizen