Sea Life Scheveningen - schooltours.nl
banner

Sea Life Scheveningen

Op schoolreis naar Sea Life Scheveningen; een leuke schoolreis door de verrassende onderwaterwereld. Het is mogelijk om te kiezen voor een schoolreis arrangement dat aangepast is op de leeftijd van de leerlingen. De lessen duren ongeveer 15 minuten en zijn grappig en interactief. Het is ook mogelijk om een speurtocht door Sealife te doen tijdens een schoolreisje.

Maak een reis door de zee!

Ontdek tijdens jouw schoolreis de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeepaardjes! In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud, je ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën.

Omringd door 180.000 liter water zie je een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! Ontmoet ook de otters Max & Skittle en de nieuwste attractie van Sea Life Scheveningen; pinguïns! Elke dag zijn er leuke voerpresentaties te bekijken, zo is jouw schoolreis echt interessant bij Sea Life Scheveningen.

Meer attracties bezoeken: Wil je naast Sea Life nog meer attracties in Den Haag bezoeken? We hebben diverse voordelige schoolreisjes bij de volgende attracties:
Corpus, Schoolreis Madurodam, Escher in het Paleis, Schoolreisje Museon en Panorama Mesdag.

 

Meer weten? Als je een reservering maakt voor jouw bezoek, bieden wij je graag een presentatie aan. Dit houdt in dat er bij een bepaald onderdeel in Sea Life Centre (bijvoorbeeld het roggenbassin of de onderwatertunnel) uitleg wordt gegeven over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kun je met al je klasgenoten het centrum verder bezoeken en is het mogelijk om vragen te stellen aan het personeel. Zo wordt het ook nog eens een hele educatieve schoolreis.

*Uniek: Ga mee achter de schermen van Sea Life! Onder begeleiding van een medewerker zie je de quarantaine, de keuken, de pompinstallaties en ga je water testen.
                 *Deze ‘achter de schermen-tour’ is los bij te boeken.

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Sea Life

Sea Life is het hele jaar geopend van 10.00 – 18.00 uur, in juli en augustus van 10.00 – 20.00 uur.

Bekijk een van onze reizen