Spannende strandactiviteiten - schooltours.nl
banner

Spannende strandactiviteiten

NIEUW! Een schoolreisje, introductiedag of dagexcursie voor uw leerlingen naar het strand! Beleef unieke strandactiviteiten die de studenten de hele dag zullen vermaken. Geschikt voor alle leeftijden.

Uw leerlingen of studenten eenvoudig en veilig kennis maken met elkaar en diverse leuke strandactiviteiten.? Er zijn vele programma’s mogelijk, in overleg maken we een passend programma!

Een greep uit de activiteiten: Blowkarten – Raften – Kitesurfen – Kajakken – Beachvolleybal – Strandgolfen – Suppen en nog veel meer…. 

Arrangementen voor basisscholen, voortgezet onderwijs en introducties van hoger onderwijs!

Een leuk, spannend en actief programma op het strand van Monster, Ter Heijde, Vlugtenburg of ’s-Gravenzande. We maken samen met u een keuze uit een aantal activiteiten die voor alle leerlingen uitdagend en leuk zijn. Samenwerken met een zeskamp, raften in de Noordzee, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Voorbeeldprogramma: Surfclinic

Bij aankomst in ’s Gravenzande worden we ontvangen door het outdoor team dat vandaag uw leerlingen zal vermaken. We starten met een Surfclinic van ca. 1 uur. Uw leerlingen leren surfen aan de kust van het Westland. Door professioneel gecertificeerde instructeurs wordt hen het Golfsurfen geleerd. Ideaal voor de nodige hilariteit en gezelligheid. Na de Surfclinic gaan we lunchen met een heerlijk patatjes, blikje frisdrank en kroket of frikandel. Na de lunch starten we met het tweede deel van onze Surfclinic ca. 1 uur. En waaien we nog lekker uit over het strand. Aan het strand is er een mogelijkheid om om te kleden alvorens we weer naar huis gaan.

Voorbeeldprogramma: Powerkite + Beachvolleybal/Skimboarden

Bij aankomst in ’s Gravenzonde worden we ontvangen door het outdoorteam dat vandaag uw leerlingen zal vermaken. We starten met een uur powerkiten; er is niet voor iedereen een powerkite beschikbaar, daarom maken we een combinatie voor beachvolleybal of skimboarden. We ontdekken de veelzijdigheid op het strand, maar vooral ook de rivaliteit in deze competitie elementen. Uw leerlingen krijgen uitleg van ervaren en gecertificeerde instructeurs. Na het powerkiten en één van de andere combinatie mogelijkheden zoals beachvolleybal of skimboarden gaan we heerlijk lunchen. U wordt verwend met een lekker patatje, blikje fris en een kroket of frikandel. Na de lunch starten we met het tweede deel van het programma ca. 1 uur. We waaien nog lekker uit over het strand. Aan het strand is er de mogelijkheid om om te kleden alvorens we naar huis gaan.

Meer unieke sensatie voor uw leerlingen? Bekijk de activiteiten in de Ardennen.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: 2 uur programma beachactiviteiten – uitleg van ervaren en gecertificeerde instructeurs – lunch met patat, blikje fris, frikandel of kroket en het vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen