Speeltuin - Schoolreis - De Kievit - Kleuters - Spelen
belhamel

Speeltuin De Kievit

Zowel een leuke als betaalbare schoolreis voor uw school. Speeltuin De Kievit is een plezierige bestemming voor uw schoolreis. De combinatie van de speeltuin en de boerderij maakt deze bestemming in Berkel en Rodenrijs erg aantrekkelijk. Ga mee op schoolreis naar Speeltuin De Kievit!

Bekijk de vele mogelijkheden van Schooltours.nl. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schoolreis naar Plaswijckpark?

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt een speeltuin met een kinderboerderij. Ben je uitgeraasd dan kun je bij de dieren kijken en andersom. De speeltuin biedt 10.000 vierkante meter speelplezier met schommels, wippen, glijbanen, trampolines, kabelbaan, klimfort, draaimolens, verwarmde zwembaden, een kinderboerderij en een aparte peuterhoek. Het is een groot terrein om te spelen en te ravotten met de klasgenootjes. Speeltuin De Kievit is prima geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. U geniet hier een hele dag van plezier, verschillende speeltoestellen en de kinderboerderij.

Bij mooi weer kunt u bij De Kievit ook heel veel waterplezier beleven. Het bijzondere aan deze waterplaats is dat deze toegankelijk is voor kinderen met en zonder een handicap. Dit speciale zwembad heeft men zo laten aanleggen dat er zoveel mogelijk kinderen kunnen spelen in de speeltuin als ook in de waterspeeltuin. Deze nieuwe waterspeeltuin heet De Waterkievit. Ook is er een speciale waterrolstoel beschikbaar voor diegene die daar behoefte aan heeft. Dus op naar Berkel en Rodenrijs!

10.00 – 15.15 uur

Inbegrepen: Busreis – entree Speeltuin De Kievit.

Bekijk een van onze reizen