"Sportiom sportcentrum Den Bosh" - schooltours.nl
banner

Sportiom ‘s-Hertogenbosch

Sportium in Den Bosch! Hier ga je naartoe voor een echte actieve schoolreis. Je kunt hier lasergamen, ijsschaatsen, maar ook lekker zwemmen in een geweldig zwemparadijs! Tijdens een schoolreisje bij het Sportiom is de keuze reuze aan verschillende schoolreis arrangementen. Het Sportiom volgt de trends en zorgt ervoor dat uw leerlingen ten alle tijden een hippe schoolreis zullen beleven.

Bekijk ook onze actieve schoolreis met diverse spannende strandactiviteiten.

Sportiom ’s-Hertogenbosch is het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant. In dit 22.000 m² tellende sport- en vrijetijdscentrum worden beweging en fun perfect gecombineerd. Je kunt bij Sportiom subtropisch zwemmen, schaatsen en lasergamen. Er zijn ook diverse sportzalen, een grote fitnessclub met sauna en verschillende horecagelegenheden.

AquaFun: Waan je in het subtropische zwemparadijs AquaFun Sportiom aan de voet van een vulkaan op een tropisch eiland. Hier beleef je urenlang zwemfun in het golfslagbad, glij je van spectaculaire waterglijbanen en beleef je een spannend avontuur in de wildwaterbaan. In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote aangrenzende zonneweide.

IceFun: Van oktober tot april is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een spannende schaatstocht over de Noordpool waar het soms écht kan sneeuwen. Hier schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling weer terug naar de kade waar je kan genieten van een heerlijke kop warme chocomel.

Lasergame 2.0: IceFun Sportiom verandert van april tot en met september in de grootste indoor laser game area van Den Bosch. Hier beleef je een bloedstollende laser game, midden in de ruwe bossen van Alaska. Operation Counterstrike is in drie verschillende unieke spelvormen mogelijk. Van individuele soldaten tot tactische vormen waarin een juiste strategie bedacht moet worden. Spelers nemen het tegen elkaar op gekleed in een passende outfit en gewapend met een lasergun.

09.00 – 16.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Sportiom

Informeer naar de mogelijkheden, wij maken graag een passend programma voor je klaar.

Bekijk een van onze reizen