banner

Survival Almere

Een actieve schoolreis beleef je bij Outdoor schoolreizen in Almere. Uw leerlingen maken tijdens de schoolreis kennis met survivallen. In het mooie en veelzijdige Outdoor park zal afhankelijk van de leeftijd van de leerlingen een uniek survival programma opgesteld. Natuurlijk worden de echte survivals beloond met een echte survivalburger. Een actieve en originele schoolreis beleef je bij Outdoor schoolreizen in Almere.

Beleef ook een actieve schoolreis met diverse spannende strandactiviteiten.

Schooltours.nl is een aantal interessante samenwerkingen aangegaan. Dat maakt Schooltours.nl voor jouw school nog completer. In samenwerking met een vertrouwde partner organiseren we leuke outdoor schoolreizen in Almere, Flevoland.

De samenwerking is duidelijk, zij de specialist, wij uw vertrouwde vervoerder. Onze partner is aangesloten bij VeBon en TÜV gecertificeerd. Dat is wel zo veilig voor uw leerlingen en school. Een schoolreis met Schooltours.nl biedt je veiligheid, kwaliteit en garanties.

Schoolreis programma:
Tijdens de survival gaan de kinderen onder begeleiding van een ervaren outdoorbegeleider de uitdaging aan met verschillende onderdelen op het outdoorpark. Afhankelijk van de leeftijd, motorische ontwikkeling van de kinderen en de wensen van de school wordt een parcours samengesteld. De kinderen gaan diverse activiteiten doen zoals bijvoorbeeld hindernisbanen, klimwand, junglebrug, waterswing, camotunnels, enzovoort. Dit arrangement duurt 3 uur, met tussendoor een pauze waarin de leerlingen limonade en een zakje chips krijgen. U kunt de chips laten vervangen door een appel. Na afloop van de survivals wordt een survivalburger gegeten, een broodje met een hamburger en saus, plus limonade. Een survivalburger is geen complete maaltijd. De kinderen kunnen in de pauze eventueel een eigen lunchpakket nuttigen. Omkleden en maaltijden vallen binnen de tijd van het arrangement.

09.00 – 16.00 uur

Inbegrepen: busreis – Survivalburger, 2x drinken, chips

Leeftijden: 5 t/m 18 jaar Tijdsduur: 3 uur

Bekijk een van onze reizen