The Amsterdam Dungeon - schooltours.nl
banner

The Amsterdam Dungeon

Een unieke en sensationele schoolreis naar the Amsterdam Dungeon. Bezoek samen met uw leerlingen The Amsterdam Dungeon, vlakbij de Dam. Een ‘must-see’ attractie in Amsterdam waarbij de schoolboeken even weggelegd worden en een echte geschiedenis les tot leven zal komen.

We zijn groter, beter, stoutmoediger dan we ooit geweest zijn. Wij zijn de Amsterdam Dungeon. Beleef 11 shows, 7 acteurs, 500 jaar geschiedenis in 1 unieke omgeving. Durf jij dit aan?

 

The Amsterdam Dungeon is te combineren met verschillende attracties in Amsterdam zoals:

Madame Tussauds
Nemo Science Centre

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Lach en gil nerveus om onze kakelende heksen. Kijk, ruik, ontmoet, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die de spannendste rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Stap in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Kom jij levend terug of is een zeemansgraf jouw lot?

Mocht je tot de gelukkige overlevenden horen, bereid je dan voor op de Spaanse Inquisitie! Voor je het weet sta  je in het schavot en word je beschuldigd van de meest krankzinnige misdaden. Uiteraard met een gepaste straf.

Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon zorgt voor ontelbare verrassingen en de shows geven je gegarandeerd een ervaring waarin je om het hardst zult schreeuwen van het lachen.

Fear is a funny thing. 

 

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen onder de 16 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree The Amsterdam Dungeon

Graag bieden we diverse combinatie mogelijkheden, informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen