Toverland Sevenum - schooltours.nl
Schoolreis Toverland

Toverland Sevenum

Op Schoolreisje naar Toverland Sevenum, dat is een leuke bestemming voor een schoolreisje. Wij kunnen alleen de busreis naar Toverland voor u regelen, of een compleet schoolreis arrangement inclusief entree verzorgen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij verzorgen uw schoolreisje naar Toverland Sevenum, waar uw leerlingen zowel met mooi weer, als met minder mooi weer een leuke dag zullen beleven. Beleef een leuke schoolreis naar Toverland Sevenum.

Meer leuke attractieparken voor schoolreisjes:
Schoolreisje Efteling
Schoolreisje Plopsaland

Attractiepark Toverland is al jaren een geliefde bestemming voor een schoolreisje. Door het grote aanbod aan attracties, zowel binnen als buiten, beleven kinderen van alle leeftijden er de dag van hun leven. Of je nou voor de snelle achtbanen komt zoals Troy, Booster Bike of Dwervelwind, de spetterende waterattracties zoals de Backstroke of Djengu River, of vanwege de betoverende sfeer, in Attractiepark Toverland beleven zowel de leerlingen uit het voortgezet onderwijs als de basisschool een magische dag. En dankzij de overzichtelijke indeling van het park en een eigen verzamelplek is een schoolreisje naar Toverland ook voor de leraren ontspannend.

Arrangementen voor scholen: Wil je iedereen trakteren op een ijsje of samen een frietje eten? Dat kan. Attractiepark Toverland biedt aantrekkelijke horeca-arrangementen in combinatie met schoolreisjes. Vraag naar de mogelijkheden.

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree bij Toverland Sevenum

Scholen zijn verplicht minimaal één personenauto mee te nemen in verband met eventuele noodgevallen.

Bekijk een van onze reizen