Tropical Zoo - schooltours.nl
Schoolreis Tropical Zoo

Tropical Zoo

Schoolreis naar Berkenhof’s Tropical Zoo, dat is een spannende belevenis. In deze mini jungle kunnen uw leerlingen tijdens een schoolreis kennis maken met tropische dieren. Tropical zoo is niet zomaar een dierentuin, deze dierentuin is voor de echte durfals! Een schoolreisarrangement bij Berkenhof’s Tropical Zoo is mogelijk, van alleen busreis tot compleet verzorgde reis inclusief entree dierentuin en uit te breiden met horeca mogelijkheden. Volg een les in de natuurschool of geniet van een spannende speurtocht door het park. Een schoolreisje naar Berkenhof’s Tropical Zoo is leerzaam en leuk!

Avonturiers, natuurliefhebbers en durfals opgelet! In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof’s Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!

Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers en vlinders in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof’s Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

Na de dieren te hebben bekeken ga je ondergronds in de fossielenmijn en ontdek je mammoeten, sabeltandtijgers en dino’s. Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben. Of wat dacht je van neus aan neus staan met een neushoorn, of oog in oog met woeste leeuwen? Het kan tijdens een bezoek aan de Afrika Expo zomaar gebeuren!

Na je jungle avontuur kun je je ontpoppen tot een echte dierenkenner in de Natuurschool (leerzaam voor jong en oud!).
Hier geeft één van onze dierenverzorgers uitleg over een dier (vogelspin, slang of hagedis) en mag je deze zelfs vasthouden! Als klap op de vuurpijl mag je je helemaal uitleven in de splinternieuwe overdekte kidsjungle (1200 m2 overdekt)! Tip voor de papa’s en mama’s: schone kleren en een handdoek zijn een goed idee!

Leukste uitje: Berkenhof’s Tropical Zoo is in 2013, voor het derde jaar op rij, gekroond tot het ‘Leukste ANWB uitje van Zeeland’ en daarom een geweldig adres voor bijvoorbeeld (kinder)feestjes, schoolreisjes of gewoon zomaar….. een gezellig dagje uit.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree Tropical Zoo

Bekijk een van onze reizen