Attractie park Walibi Holland Biddinghuizen - schooltours.nl
banner

Walibi Holland

LAAT ZE ALLE SCHOOLSTRESS ERUIT GILLEN IN WALIBI!

 Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben jouw leerlingen wel een dagje hard gaan verdiend.

Andere spannende attractieparken voor een schoolreisje:

Schoolreisje Movie Park Germany
Schoolreisje Bobbejaanland

Daarom Walibi in Biddinghuizen!
Laat ze alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het adembenemende uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder. Wedden dat iedereen alle schoolstress vergeten is na een dagje hard gaan?
Maak het klassenuitje extra relaxt door vooraf menuvouchers bij te boeken (voor docenten hebben we ook koffie refill vouchers!).

Ben jij coolbloedig?
In Walibi Holland testen we of je lef genoeg hebt. Durf jij in alle thrill rides? Ga de strijd aan met de zwaartekracht in Xpress. Schiet als een pijl uit een boog in de houten achtbaan Robin Hood. Vlieg achterwaarts, over de kop, door de geluidsbarrière in de muzikale achtbaan Speed of Sound. Maak een duikvlucht in Skydiver en stijg als een astronaut omhoog in Space Shot. En gaat dit voor jou allemaal niet hard genoeg? Stap dan voor de ultieme coolbloedigheidstest in Goliath: de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux.

Walibi heeft ‘t!
Snelheidsduivels, thrillseekers en waterratten, opgelet! Walibi Holland heeft de tofste attracties, voor iedereen. Wat dacht je van The Tomahawk? Je slingert van links naar rechts. Je voelt de wind door je haren. Je gaat harder en harder en weet niet meer wat boven en beneden is. Hou je het liever laag bij de grond? Scheur dan door de bochten van de kartbaan. Verbrand rubber en bepaal wie de snelste is! Voor de water lovers zijn er natuurlijk wilde tochten in Crazy River en El Rio Grande. Hier houd je het zeker niet droog. Of ga je misschien voor een multidimensionale belevenis met sensationele effecten in Club Psyke: 5D Experience? Eén ding is zeker. Welke kick je ook zoekt: Walibi heeft ‘t!

Basisonderwijs:
Wist je dat kinderen vanaf 1,20 meter al in meer dan 30 Walibi-attracties kunnen? Er is dus genoeg te beleven voor stoere bovenbouwers, maar ook voor de kleine onderbouwers zijn er in Walibi Play Land veel avonturen te beleven.

Leren en plezier gaan tijdens een schoolreisje in Walibi Holland hand in hand. We hebben een aantal interessante educatieve mogelijkheden om een trip naar Walibi Holland niet alleen spectaculair, maar ook leerzaam te maken. Bij een reservering voor de leerlingen is bijvoorbeeld het lespakket ‘5 Krachten van de Wereld’ inbegrepen. Op een speelse manier maken de kinderen kennis met begrippen als zwaartekracht en G-kracht. Ideaal in combinatie met de attracties van Walibi Holland waarin de kinderen alles zelf aan den lijve kunnen ervaren.

Voortgezet Onderwijs:
Een schoolreis naar Walibi Holland is niet alleen gezellig en vol actie, maar de leerlingen steken er ook iets van op. In de verschillende attracties van Walibi Holland houden ze zich bezig met natuurkunde. Bij een reservering voor jouw leerlingen is namelijk het lespakket ‘Walibi Fysica’ inbegrepen. Met een werkboek leren ze in het veld meer over beweging. Het gaat hier om echt praktijkwerk, want bewegen doen ze natuurlijk de hele dag in Walibi Holland! De leerlingen bekijken onder andere hoe je een beweging vastlegt en hoe je allerlei informatie over de beweging kunt verzamelen. Ook komen begrippen als zwaartekracht, G-kracht en wrijving aan bod. Al met al een educatieve dag vol natuurkundig veldwerk.

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree en lespakket Walibi Holland

Bekijk een van onze reizen