Watermuseum - schooltours.nl
banner

Watermuseum, Arnhem

Ga op schoolreisje naar het Watermuseum in Arnhem. Water is erg belangrijk voor de samenleving en schoon drinkwater wordt steeds schaarser. Beleef samen met uw leerlingen een educatieve en leerzame schoolreis naar het Watersnoodmuseum. Het museum stelt speciale lespakketten voor scholen beschikbaar. Deze schoolreis is ook te combineren met andere attractieparken of locaties in de omgeving van Arnhem.

Zie ook: Schoolreis Openluchtmuseum Arnhem

Educatie
Het Nederlands Watermuseum in Arnhem wil leerlingen bewust maken van het belang van water in hun eigen leven, in Nederland en de wereld. Schoon drinkwater wordt namelijk steeds schaarser. Daarom heeft het museum lespakketten gemaakt voor het basis- en voortgezet onderwijs.

Bij de lespakketten is een bezoek aan het museum altijd het uitgangspunt. De pakketten voor het basisonderwijs bestaan altijd uit drie onderdelen: de voorbereiding op school, het museumbezoek (2 uur) en een verwerkingsles. De lespakketten zijn ook geschikt voor speciaal onderwijs. Ze kunnen worden aangepast aan het niveau van de leerlingen. De lespakketten voor het voortgezet onderwijs worden geheel in het museum uitgevoerd.

Plezier
Het Nederlands Watermuseum in Arnhem is prima te combineren met andere attractieparken zoals Park Tivoli in Berg en Dal, Burgers’ Zoo in Arnhem of een ander nabijgelegen park; aan de hand van uw wensen stellen wij graag een compleet programma samen.

09.00 – 15.00 uur

Inbegrepen: busreis – entree en lespakket

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden. Ook ideaal te combineren in de omgeving van Arnhem.

Bekijk een van onze reizen