banner

Werkweek combinatie Ardennen, Parijs en Disneyland Parijs.

Bij Schooltours.nl ben je aan het juiste adres voor een verzorgde werkweek naar de Ardennen of studiereis naar Parijs. In dit programma hebben wij een leuke combinatie gemaakt voor een attractieve, actieve en culturele werkweek. U brengt tijdens deze werkweek een bezoek aan de beroemde Belgische Ardennen, het charmante Parijs en het leuke Disneyland Parijs. Het voorbeeld programma bevat een arrangement dat geheel op uw wensen is af te stemmen.

Bekijk ook ons programma voor een werkweek Ardennen of een schoolreis naar Disneyland Parijs.

Een aanrader onder de actieve, culturele en attractieve studiereizen. Beleef de Ardennen in een kayak, waarna je Parijs ontdekt en afsluit met een gigantisch leuke dag in Disneyland® Parijs. Dit is een voorbeeld arrangement dat wij graag geheel naar jouw wensen aanpassen. Dit arrangement is ingestoken op een 3-daagse reis maar is ook mogelijk als 4- of 5-daagse reis. Informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden.

Dag 1
Je vertrekt vroeg in de morgen vanaf jouw school richting de Belgische Ardennen. Je reist rechtstreeks naar Gendron aan de Lesse waar we verwachten tegen 10.00 uur aan te komen. Aan boord van onze touringcar nemen we lunchpakketten mee die aan boord of tijdens de middagactiviteit gebruikt kunnen worden.

De eerste activiteit tijdens deze trip betreft een traject kayakken in tweepersoons kayaks. Bij aankomst word je het gebruik van de kayaks uitgelegd, waarna je via de rivier de Lesse de 12 km lange afstand naar Anseremme aflegt. Je passeert tijdens dit traject leuke vergezichten, historische kastelen en er zit een kleine stroomversnelling verstopt in de route.

Na afloop van de tocht die zo’n 2 uren in beslag zal nemen kunt u zich desgewenst wat opfrissen en omkleden, waarna de chauffeur u om 13.00 uur naar het dal van de Molignée brengt. ’s Middags maken we een tocht per rail bike over het oude spoor door dit dal, een leuke actieve tocht waarmee iedereen weer een beetje warm wordt.

Na deze leuke Ardeense activiteiten zetten we vanmiddag de reis voort naar Parijs. Sinds jaar en dag is Parijs terecht een geliefde reisbestemming voor jong en oud. Deze enorme Franse hoofdstad, ook wel bekend als de lichtstad, ‘La Ville Lumiere’, ligt op slechts een viertal uren rijden vanuit de Ardennen en er is voor ieder wat wils te beleven! De hele stad staat vol bekende monumentale gebouwen en achter elke gevel schuilt vaak een volledig onbekende wereld! Het is in ieder geval niet moeilijk om voor elke doelgroep een programma op maat te presenteren.

Bij aankomst in Parijs aan het begin van de avond rijden we naar een lokaal restaurant voor een 3-gangen diner. Daarna brengen we je naar het verblijfadres in Parijs waar de kamersleutels al gereedliggen.

Dag 2
Na het ontbijt in het hotel ontmoeten we vanmorgen onze Nederlandstalige gids waarmee we een interessante sightseeing tour gaan maken. We rijden vanmorgen langs de glazen kantoorstad La Défense naar de Arc de Triomphe. Vervolgens rijden we door naar Trocadero. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht op de Seine en de Eiffeltoren. Vervolgens lopen we naar die gigantische Eiffeltoren waar de touringcar ons weer opwacht. Aansluitend maken we nog een wandeling langs de Dome des Invalides. Na de wandeling hebben we hier de gelegenheid tot het gebruiken van het lunchpakket.

’s Middags neemt de gids ons mee op een wandeling door een van de leuke en interessante wijken in Parijs. Je hebt hierbij de keuze uit Montmartre waar de Sacre Coeur kan worden bezocht en je het schilderachtige Place du Tertre kunt bezoeken met haar straatartiesten. Je kunt ook denken aan de gezellige wijk Le Marais of de studentenwijk Quartier Latin met haar vele smalle steegjes. Maar ook in de omgeving van de Opéra, de Madeleine, het Louvre Museum en de grote winkelboulevards met Galeries Lafayette en Aux Printemps kan een leuke wandeling worden gemaakt.

Bij één van de restaurants in de stad wordt aan het begin van de avond het diner gebruikt waarna we de dag afsluiten met een mooie rondvaart op de Seine. Vanaf het water zijn de meest bekende monumenten van de stad prachtig te aanschouwen!

Dag 3

Na het ontbijt checken we uit en kan de bagage in de touringcar worden geplaatst. De laatste dag van deze trip wordt een heel avontuurlijke, we bezoeken namelijk Disneyland® Parijs. Bij aankomst tegen 10.00 uur wordt geparkeerd op de parkeerplaats, de entreetickets voor de deelnemers ontvangt u al vooraf van ons zodat iedereen direct een van de beide Disney Parken kan gaan bezoeken.

In het Disneyland® Park kun je in Main Street U.S.A., Adventureland, Frontierland, Fantasyland en Discoveryland genieten van een overvloed aan attracties en shows. Het Walt Disney Studios® Park biedt attracties, shows en entertainment aan op het gebied van film, animatie, magie en special effects. Er is van jong tot oud veel te zien en te beleven en deze dag zal beslist te kort zijn! Een lunchpakket zal door ons worden verzorgd.

Om 16.45 uur word je terugverwacht bij de touringcar op de parkeerplaats vanwaar wij om 17.00 uur huiswaarts vertrekken. Onderweg zal ook weer een korte vrije stop worden gemaakt. Omstreeks 23.15 uur eindigt deze avontuurlijke schoolreis weer bij de opstapplaats.

©Disney-Rollercoaster1
Bekijk een van onze reizen

Meerdaagse reis

Inbegrepen: busreis • 2 overnachtingen in een 2* hotel op twee-, drie- of meerpersoons kamers • 2 maal ontbijt • 3 maal een lunchpakket • 2 maal een 3-gangen maaltijd in Parijs (exclusief drankjes) • alle lokale toeristenbelastingen • arrangement kayakken en rail biken in de Ardennen • sightseeing Parijs met een Nederlandstalige gids • boottocht op de Seine • dagticket Disneyland® Paris voor 1 park naar keuze • alle transfers binnen de mogelijkheden van de rij- en rusttijdenwetgeving • vervoer per comfortabele touringcar met koffiebar, koelkast, toilet, airconditioning, navigatie en CD- en DVD-installatie • kosten voor vervoersbelastingen, parkeer- en tolkosten en de verzorging van de chauffeur.

Uiteenlopende mogelijkheden! Vraag naar meer informatie.