Oostenrijk - schooltours.nl
banner

Werkweek Oostenrijk

Beleef een werkweek, studietrip of studiereis naar het mooie Oostenrijk. In de Oostenrijkse Steiermark kunt u alle kanten op! Zowel actieve als culturele activiteiten liggen in de nabije omgeving. Samen met u stellen wij graag een gepast programma op maat samen.

Meer inspiratie nodig in Oostenrijk? Bekijk onze studiereis naar Wenen.

Bent u op zoek naar een heerlijke en ongedwongen werkweek in de bergen voor zomer of winter voor uw leerlingen? In de Oostenrijkse Steiermark ligt een heerlijk vakantiepark dat geheel kan voldoen aan de behoefte voor een actieve en gezellige werkweek. Onze chauffeur brengt u tijdens een relaxte dag- of nachtreis direct naar de prachtige Steiermark waar u verblijft in moderne appartementen, voorzien van comfortabele kamers met onder meer badkamer, kluisje en satelliet tv. Het park beschikt onder meer over een restaurant en een bar, een indoor-zwembad en sauna en solarium. Voor een actief programma in de zomer maken wij een voorstel op maat; de omgeving biedt goede mogelijkheden voor biketours, voor hiking in de diverse omliggende bergen en natuurlijk kan er bijvoorbeeld ook worden geklommen of aan diverse watersporten worden deelgenomen. Culturele spots zijn er voldoende in de ruime omgeving met kastelen, abdijen en noem het maar op.

 

Ook in de winter leent deze omgeving zich uitstekend voor skiën, snowboarden en langlaufen, desgewenst in combinatie met cultuur of alternatieve activiteiten. In de Steiermark kunt u voor elk programma en elk budget een passende werkweek beleven!

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar, verblijf vakantiepark in appartementen, op maat samengestelde activiteiten

Alles op maat samen te stellen op uw wensen.

Bekijk een van onze reizen