Wintersport Spanje - schooltours.nl
banner

Wintersport voor scholen en groepen in Spanje!

Een wintersport schoolreisje of studiereis! Dat is pas een leuke en sportieve werkweek! Geniet van een wintersportreis in Masella, Spanje. Onze touringcar brengt de leerlingen naar dit mooie ski gebied. Wedden dat uw leerlingen aan het einde van de week zo de berg af skiën?

Het wintersportgebied dat wij voor u hebben geselecteerd ligt in Masella, in de Pyreneeën op nog geen 150 kilometer van de luchthavens van Barcelona en Girona/Costa Brava. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe u wilt reizen per touringcar (14 uur) of per vliegtuig en het laatste stukje per touringcar (vliegen 2 uur en bus 2 uur).

Het gebied is uitstekend voor de beginnende skiër maar ook de gevorderde skiër komt hier zeker aan zijn/haar trekken, er ligt meer dan 75 kilometer pistes en deze zijn allemaal uitstekend geprepareerd. Masella ligt op een hoogte van 1500 meter en de hoogste top is 2800 meter. Er zijn geen wachttijden bij de skiliften en het hostel zijn van uitmuntende kwaliteit met een geweldige keuken.In het hostel worden ook iedere dag na het skiën activiteiten voor u georganiseerd. Op dinsdagen is het mogelijk om met kunstlicht te gaan skiën. Voor de begeleiding zijn er kleinere kamers beschikbaar met douche en toilet op de kamer. Het hotel heeft Free Wi-Fi en een animatieprogramma, een fitnessruimte en een zwembad. Iedere groep krijgt bij aankomst direct zijn eigen personal begeleider voor de komende dagen zodat u direct weet hoe en waar u moet zijn. Het hostel ligt direct beneden aan de pistes en de maaltijden zijn in buffet vorm van uitstekende kwaliteit. U kunt hier skiën van 1 december t/m 1 april.

Voorbeeld programma skischoolreis per touringcar :
Dag 1: Onze touringcar staat voor u gereed bij uw school. We vertrekken richting het zuiden!
Dag 2: Aankomst in Masella om 10.00 uur in de ochtend. We checken in en gaan de materialen huren. Na een heerlijke lunch mogen we de pistes op.  Na het diner is er een uitgebreid animatieprogramma.
Dag 3: Vandaag gaan we de hele dag lekker de pistes op. Tussen de middag is er wederom een lunchbuffet.
Dag 4: Vandaag is nogmaals een sportieve wintersportdag. Ook vandaag wordt er tussen de middag een lunchbuffet geserveerd.
Dag 5: De laatste dag skidag alweer! Na het diner vertrekken we terug naar Nederland om 20.00 uur.
Dag 6: Vandaag komen we rond de klok van 13:00 aan op school. Wij nemen afscheid van u en de leerlingen.

Deze wintersportreis is inclusief:

  • Vervoer per comfortabele touringcar.
  • 3 nachten hostel full board en 4 dagen skipassen.
  • 4 dagen materiaal huur 4 dagen inclusief helm.
  • 4 dagen lunch en diner.
  • Skilessen 15 uur met Engels sprekende instructeur.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per comfortabele touringcar, 3 nachten hostel full board, 4 dagen skipassen, 4 dagen materiaal huur 4 dagen inclusief helm, 4 dagen lunch en diner, Skilessen 15 uur met Engels sprekende instructeur.

Bekijk een van onze reizen