Zoo Parc Overloon - schooltours.nl
banner

Een spannend en avontuurlijk schoolreisje in Zoo Parc Overloon!

Op schoolreisje naar Zoo Parc Overloon? Dat is beslist een avontuur! Zoo Parc Overloon is niet zomaar een dierentuin. Uw leerlingen beleven een dagje safari alsof ze in Australië rondlopen. Ze maken kennis met de dieren van over de hele wereld. Er zijn ook diverse leuke activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat uw leerlingen ook iets over de dieren leren. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Andere dierenparken:
Artis in Arnhem
Ouwehands Dierenpark in Rhenen
Diergaarde Blijdorp in Rotterdam
Dierenrijk in Nuenen

Ga op safari tijdens je schoolreisje in Zoo Parc Overloon! Zie cheetahs van heel dichtbij in Cheetah County en begeef je tussen de kangoeroes in de Australische Outback. In Zoo Parc Overloon maken kinderen in een natuurlijke en spannende omgeving kennis met dieren van over de hele wereld.

Je kunt ook nog speciale activiteiten reserveren zoals een Meet & Greet, Poppenkastvoorstelling en Dierenbingo.

Wil je liever met eigen ogen komen kijken hoe een schoolreisje in Zoo Parc Overloon er uit kan zien? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen voor een oriëntatiebezoek.

Poppenkast
De kinderen beleven samen met de poppenkastdieren een spannend avontuur tijdens de poppenkastvoorstelling.  Wie van de dieren zal de zangwedstrijd winnen en wat haalt de billenbijter nu weer uit? Ook Otto Otter beleeft spannende avonturen en gaat alleen op pad naar het grote bos. Wie komt hij daar allemaal tegen? En waar wil Otto uiteindelijk het liefst wonen?

De poppenkastvoorstelling duurt ongeveer 20 minuten en wordt gegeven in het theater naast de speeltuin.

Meet & Greet
Een unieke kans voor kinderen om van heel dichtbij kennis te maken met één van de dieren uit de dierentuin. Tijdens een Meet & Greet gaan de kinderen samen met een dierenverzorger op pad. De dierenverzorger vertelt van alles over bijvoorbeeld de zwart-witte vari’s en er mag zelfs door een aantal kinderen geholpen worden met het voeren.

Dierenbingo
Wat is er spannender dan meedoen aan dierenbingo? Eén voor één worden de dierenplaten omgedraaid. Staat de beer op de kaart? Is het volgende plaatje de aap? Alleen nog de pinguïn en dan…BINGO! Voor de winnaar is er een leuke prijs.

Dierenbingo wordt in twee niveaus aangeboden.

09.00 – 17.00

Inbegrepen: busreis – entree

Bekijk een van onze reizen